Rejser til Albanien

Albanien var et lukket land i årtier, men i de senere år har det åbnet sig for feriegæster og almindelige rejsende. Landet er nu en spændende feriedestination med meget at byde på. En fantastisk kystlinje fra Durres, også kendt som Albaniens riviera, til Saranda på grænsen til Grækenland med majestætiske bjerge, gamle ruiner og en fascinerende historie.

I hovedstaden Tirana kan du opleve en af Europas mest farverige hovedstæder med et levende og mangfoldigt kulturliv. De lokale er venlige og imødekommende, bjergene og kystområderne er magiske, og maden er god og til at betale.

Spændende kunst, historie og mad

For arkæologientusiaster er Butrint og Byllis ideelle steder at udforske, mens historieinteresserede kan besøge gamle slotte, osmanniske fæstninger og de historiske byer Berat, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og Gjirokastra. Kunstkendere kan nyde de middelalderlige kirker med fresker og ikonsamlinger i Tirana, Korca og Berat. Efter en dag med nye opdagelser er det tid til at nyde lækre måltider med fisk, skaldyr, lam, økologisk frugt og grøntsager, for ikke at nævne fremragende albansk vin.

Små, helt private strande

Albanien byder på uspolerede strande langs sin smukke kystlinje, fra Durres i nord til Saranda i syd. Samtidig er Albanien et varmt og indbydende land med hyggelige landsbyer, storslåede bjerglandskaber og flot natur. Vandrere kan udforske de albanske alper eller Mount Tomorri, mens cyklister kan udforske et netværk af gamle stier i hele landet.

Velkommen til Albanien med Escapeaway 

Med os kan du planlægge og tilpasse din rejse, så den passer til dig. Og du kan vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller. Glem ikke at tjekke vores unikke Hideaways-hoteller! Vi anbefaler også, at du lejer en bil for at maksimere dine muligheder for at udforske alle de fantastiske steder i Albanien.

>>> Se vores Hideaways-hoteller i Albanien

>>> Læs mere om Tirana

>>> Læs mere om Durres

>>> Læs mere om Saranda

>>> Læs mere om Berat

>>> Læs mere om Vlore

 

Rejsemål i Albanien

 • Gæstebedømmelser 6,4
  Durres
  11 hoteller
  Den 10 kilometer lange sandstrand ved Durres indbyder til en afslappende strandferie, men der er masser af andre ting at lave på en ferie her. Hvis man ikke bare vil slappe af ved vandet, er der ikke langt til hovedstaden Tirana og mange andre ... spændende udflugtsmål. Læs mere
 • Berat
  3 hoteller
  Den spændende middelalderby Berat, som er på UNESCO's verdensarvsliste, ligger cirka 70 kilometer syd for Albaniens hovedstad Tirana. Byen har historiske seværdigheder og er omgivet af smuk natur med masser af muligheder for udflugter.
 • Tirana
  3 hoteller
  Tirana er Albaniens pulserende hovedstad, der ligger mellem de lange strande ved Middelhavskysten og de grønne bjerge. Byen er en skjult perle, der har gennemgået en stor forvandling siden kommunismens fald og i dag er en af de mest kulturelt ... mangfoldige destinationer i landet. Læs mere

Populære hoteller i Albanien

Albanien, Vlore
9,1
Fabelagtigt
807 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 154 km
 • Nærmeste strand: ca. 400 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Albanien, Durres
9,2
Fabelagtigt
66 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 26 km
 • Nærmeste strand: ca. 8.5 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
Albanien, Berat
8,7
Meget godt
1176 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 118 km
 • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
 • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Albanien?

7,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 16 anmeldelser