Biludlejning

Du finder biludlejning i mere end 130 lande og vi samarbejder med 450 biludlejningsselskaber både lokale billejeselskaber men naturligvis også de kendte som Avis, Europcar biludlejning og Alamo biludlejning. Når du søger efter biludlejning hos Escapeaway er fordelen at du kan se priser fra alle leverandører af billeje på dit rejsemål. Alle priser på biludlejning er inkl. fri kilometer og der er ingen skjulte gebyr når du bestiller biludeljning igennem os.

Vi har valgt at samarbejde med AutoEurope som er en af verdens største formidler af biludlejning. Den store volumen sikre dig den billigste pris når du søger biludlejning uanset hvor i verden du skal leje bil. Der er mange fordele ved online at bestille biludlejning igennem os.

* Biludlejning er altid med fri kilometer inklusive i prisen
* Der er ingen skjulte gebyr og prisen er inkl. alle skatter og afgifter
* Du kan afbestille din biludlejning med meget kort varsel uden gebyr

Alle lufthavne

Du findes vel næppe nogel lufthavne i verden hvor du ikke finder biludlejning og i søgemaskinen kan du indtaste nøjagtig fra hvilken lufthavn du ønsker at booke biludlejning. Husk at du kan bestille din lejebil til afhentning i en lufthav og aflever den i en anden lufthavn uden gebyr. Det er en storfordel hvis du søger biludlejning til en forretningsrejse eller måske skal på bil-rundrejse.

Stor priskrig på billig biludlejning

Du vil opdage at der er stor konkurrence mellem de mange biludlejningsselskaber på billeje og nøjagtig som hvis du skal bestille fly eller hotel, kan du med hjælp af vores søgemaskine få overblikket over den billigste billeje. Mange af biludlejningsselskaberne har kampagner og tilbyder bedre priser på biludlejning hvis man f.eks. bestiller billeje i minimum 7 dage. Er du medlem af en fordelsklub fra f.eks. Avis eller Hertz biludlejning, skal du altid sammenligne prisen på billeje online, for det er mere reglen end undtagelsen at du finder billiger priser på biludlejning online end hvis du booker billeje direkte hos billeje-selskaberne.

De mest populære byer og lufthavne at bestille billeje

* Biludlejning i Las Vegas USA
* Biludlejning Las Palmas Spanien
* Biludlejning i Pisa lufthavn i Italien
* Biludlejning San Francisco USA
* Biludlejning Dublin lufthavn i Irland
* Biludlejning Bruxelles i Belgien
* Biludlejning i Napoli lufthavn
* Biludlejning i Milano Italien
* Biludlejning i Marseille Frankrig
* Biludlejning i Madrid lufthavn

  -------------------------------------------------------------------

Information om billeje

Vi anbefaler ofte, at du lejer en bil, når du bestiller din rejse hos Escapeaway, for mange af hotellerne og ferielejlighederne ligger ofte steder, der ikke er helt enkle, at komme til. Derfor har vi her på siden samlet information, tips og gode råd om billeje.

Bemærk at du ved afhentning af lejebilen skal medbringe et internationalt kreditkort udstedt i førerens navn (ikke Visa Dankort). 

Et VISA Dankort anerkendes ikke altid som et kreditkort og kan derfor ikke anvendes til blokeringen af det depositum, som biludlejeren kræver, før bilen kan udleveres. Det depositum der blokeres på dit kreditkort, fremgår på den voucher, som du har modtaget fra Auto Europe. Har du ikke et kreditkort, kan du risikere ikke at få udleveret lejebilen, eller du må betale ekstra forsikringer til udlejeren. Læs også om billeje og VISA Dankort hos Forbruger Europa.

Spørgsmål til billeje

Har du spørgsmål til billeje kan du benytte dig af ét af de nedenstående links eller kontakte Auto Europes danske kundeservice på telefon 78 75 53 06 eller signatourscs@autoeurope.de.

Hvad indgår i prisen på billeje?

Med mindre andet er anført på dit rejsebevis og den billejevoucher, som du modtager fra Auto Europe efter bestilling, så indgår der altid ubegrænset kilometer og lovpligtige forsikringer i din billeje. Har du lejet en bil gennem Auto Europe i forbindelse med bestilling af din rejse hos Escapeaway, er billejen derfor altid fuldt betalt, og du er ikke forpligtet til at tilkøbe yderligere forsikringer ved afhentning af lejebilen. Bemærk, at det er muligt at købe ekstra forsikringer f.eks. for annullering af selvrisiko. Denne forsikring købes, når du afhenter lejebilen, eller når du bestiller din rejse. I bestillingen af lejebil kan du vælge én fører af lejebilen.

Når du lejer bil gennem Auto Europe inkluderer prisen altid ansvarsforsikring og lovpligtige forsikringer (CDW = Collision Damage Waiver) samt tyveriforsikring (TP = Theft Protection). De obligatoriske og lovpligtige forsikringer dækker ikke skader på dæk, glas, sidespejle, undervogn, interiør, tag, motor, beskadigelse af låse og tab af køretøjets nøgler. Ønsker du at være dækket for de førnævnte undtagelser, anbefaler vi dig at tilvælge Auto Europes Super Cover dækning, eller at du kontakter din egen rejseforsikring for afklaring af, hvad den dækker i forhold til billeje på en ferierejse.

Hos Escapeaway formidler vi billeje med billejefirmaer som f.eks. AVIS rent a car, SIXT, Hertz biludlejning, Europcar, og på flere rejsemål også med mindre, lokale firmaer. Alle lejebiler, der indgår i pakkerejser hos Escapeaway, leveres af det anerkendte tyske firma, Auto Europe.

Læs altid lejebetingelser

Vi har her på siden samlet forskellige informationer om billeje, men vi gør opmærksom på, at man altid skal læse de fremsendte lejebetingelser godt igennem. Betingelser fra de forskellige billejefirmaer ændres løbende, hvorfor al information om billeje her på siden skal betragtes som vejledende. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for råd og aktuel information om billeje hos Auto Europe!

Afhentning af din lejebil

Når du afhenter din lejebil, skal du medbringe din voucher, som Auto Europe fremsender samtidig med at Escapeaway sender bekræftelsen på bestillingen af din rejse. Du skal medbringe et internationalt kreditkort f.eks. Mastercard, Eurocard eller American Express i førerens navn, samt pas og kørekort. Udlejningsselskabet vil blokere et depositum på dit kreditkort. Depositum svarer typisk til størrelsen på selvrisikoen på udlejningsbilen og fremgår af din voucher. Du skal underskrive en lejekontrakt, som er den gældende aftale med biludlejningsselskabet om at leje bilen, og denne bør du læse grundigt igennem. Lejekontrakten skal kunne fremlægges på dit eget sprog eller engelsk. Husk desuden at checke bilen for fejl og gamle skader, og tag gerne et par fotos af bilen.

Billeje-selskaber er sælgere

Du har måske selv oplevet det, at stå ved skranken og skal afhente din bil og så blive tilbudt ekstra forsikring eller andre ydelser. Du har mulighed for at vælge at leje bilen med en selvrisikoannullering, og du kan ligeledes købe andre tillægsforsikringer ved afhentning af bilen. Det er et faktum at alle billejeselskaber har et ønske om at sælge mere, og det nyeste påfund er, at man er begyndt at foreslå, at man afhenter sin bil med fuld tank og skal aflevere den med tom. Dette tjener biludlejningsselskaberne ekstra på, da det er de færreste kunder, der afleverer bilen med tom tank. Bemærk, at hos Escapeaway er alle biler med fuld tank ved afhentning, og du skal derfor også aflevere bilen med fuld tank.

Vi kan kun give et godt råd, og det er, at du forholder dig til det som fremgår af lejekontrakten og din voucher. En ekstra forsikring imod selvrisiko kan være en god ide, men det er absolut ikke obligatorisk. Et godt råd er også at undersøge om din rejseforsikring allerede dækker dette!

Eksterne kilder om biludlejning

Det er altid en god idé at undersøge andres tips og råd. Klik på nedenstående FAQ, her har vi bl.a. samlet en række links til eksterne kilder med gode råd om billeje.

Læs mere om billeje hos Auto Europe: