Alamo Biludlejning

Amerikanske Alamo har siden starten i 1974 i Florida udviklet sig til et af de største biludlejningsselskaber i USA. I tillæg er Alamo også med succes rykket ind på det internationale marked med blandt andet 955 udlejningsstationer i 21 europæiske lande. Alamo Biludlejning møder du blandt andet ofte i lufthavne i Frankrig, Italien, Spanien, Portugal og Grækenland, men også på andre rejsemål i Europa. På alle destinationer og rejsemål har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige biltyper og lejeaftale, der dækker alt fra forsikring til ubegrænset kørsel.

Priser på lejebiler fra Alamo

Når du bestiller din rejse med Escapeaway, har vi automatisk søgt de billigste priser på billeje i søgemaskinen.

Vil du selv sammenligne priser på lejebiler fra Alamo med andre biludlejningsselskaber kan du gøre det igenenm Auto Europe som er formidler af billig biludlejning og samarbejder med alle udlejningsselskaber. Ved at bruge Auto Europe kan du nemt finde den billigste pris på netop den type bil, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du vil afhente din bil for at få et overblik over alle ledige biler og priser i søgemaskinen fra Auto Europe.

Søg priser og bestil en lejebil med Alamo

Kontaktinformation på Alamo billeje

Vil du i kontakt med Alamo, kan det ske på: Alamo Rent A Car 600 Corporate Park Drive St. Louis, MO 63105 Telefon: 00 46 (8) 660 1130 For mere information om Alamo, besøg deres hjemmeside her.

Informationer om Alamo her på Escapeaway er skervet som en serviceinformation og vi tager forbehold for fejl og ændringer. Skal du bestille en lejebil, så husk altid at genenmlæses betingelser grundigt, og det gælder uanset om du booker en bil igennem Alamo biludlejning eller et andet udlejningsfirma