Avis Biludlejning

Avis er nok et af de mest kendte biludlejningsselskaber i verden med et logo, som er kendt blandt både ferierejsende og forretningsfolk kloden rundt. Avis som blev stiftet i 1946, var det første biludlejningsselskab i verden, som så mulighederne i at etablerede sig i en lufthavn. Fra starten har Avis derfor været et af de selskaber, man altid møder i lufthavne, store som små, hvor de tilbyder et bredt udvalg af biltyper. Ifølge selskabets egne oplysninger har Avis nu til dags omkring 5.450 filialer i mere end 165 lande. Avis har desuden flere datterselskaber og står for eksempel også bag Budget i Europa.

Priser på lejebiler fra Avis Biludlejning

Når du bestiller din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du bestiller din pakkerejse inkl. fly og hotel.

Skal du kun leje en bil og vil du sammenligne priser på lejebiler fra Avis Biludlejning med andre biludlejningsselskaber, så er det nemt finde den billigste pris på netop den type bil, der passer bedst til din ferie. Indtast blot i søgemaskinen fra Auto Europe hvor og hvornår du vil afhente din bil for at få et overblik over alle ledige biler og priser fra Avis og andre biludlejningsfirmaer.

Se priser og bestil din lejebil med Avis

Kontaktinformation på Avis Biludlejning

Vil du i kontakt med Avis, kan det ske på: Avis Biludlejning RAC Denmark A/S Sluseholmen 3 2450 København SV Telefon nummer: 33 26 80 80. For mere information om Avis, besøg deres hjemmeside her.