Buchbinder Biludlejning

Buchbinder som har eksisteret siden 1990, er størst i Tyskland, hvor de tilbyder billig billeje i over 130 byer og 10 lufthavne. Men selskabet har de senere år også udvidet med filialer i en række andre europæiske lande såsom Østrig og Italien. Buchbinder råder ifølge egne oplysninger over 30 forskellige bilmodeller med alt fra små biler, der er perfekte til storbyferier, luksuslimousiner til særlige lejligheder samt minibusser, hvis du skal på ferie med storfamilien. I Tyskland er særligt Buchbinder's filial i Flensborg interessant for danske billejekunder. Billig billeje lige på den anden side af grænsen er således ofte et konkurrencedygtigt alternativ til at køre sydpå på ferie i egen bil.

Priser på lejebiler fra Buchbinder

Når du bestiller din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du bestiller din pakkerejse inkl. fly og hotel.

Ønsker du kun at leje en bil er det nemt og hurtig at sammenligne priser på lejebiler fra Buchbinder i søgemaskinen fra Autoeurope med en lang række andre biludlejningsselskaber. Således kan du hurtigt finde den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at leje en bil for at få et overblik over alle ledige biler og de bedste priser.

Sammenlign priser og bestil din bilelje med Buchbinder

Kontaktinformation på Buchbinder

Vil du i kontakt med Buchbinder, kan det ske på følgende adresse: CarPartner Nord GmbH Kulmbacher Straße 8-10 93057 Regensburg Telefon: 0800 28 28 24 24 Læs mere om Buchbinder på deres hjemmeside her