Budget Biludlejning

Som navnet antyder fokuserer Budget først og fremmest på at tilbyde dig en god bil til prisen. Selskabet var helt fra starten i 1958 i Los Angeles bevidst om at rette deres tilbud mod den produktbevidste og prisorienterede kunde. Denne strategi har været en succes for Budget, som i dag har et netværk af 3.500 udlejningskontorer fordelt på over 120 lande med 24.500 ansatte. Budget udvider konstant bilparken og trods den store prisbevidsthed har du derfor altid et bredt udvalg af nye kvalitetsbiler fra førende fabrikanter. Ligeledes oplyser Budget, at alle deres biler gennemgår et grundigt gennemsyn før hvert lejemål. Budget er i dag ejet af Avis Biludlejning.

Du finder Budget udlejningssteder på alle rejsemål hos Escapeaway

Priser på lejebiler fra Budget

Når du bestiller din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du bestiller din pakkerejse inklusive fly og hotel.

Skal du udelukkende bestille en lejebil kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Budget med andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra AutoEurope. AutoEurope er formidler af biludlejning og i deres søgemaskine er det nemt finde den billigste pris på netop den type bil, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil for at få et overblik over ledige biler og priser.

Sammenlign priser og bestil din lejebil fra Budget

Kontaktinformation på Budget

Vil du i kontakt med Budget, kan det ske på: Budget Biludlejning Sluseholmen 3 2450 København SV Telefon: 33 28 63 01. For mere information om Budget, kan du besøge deres hjemmeside her.