Centauro Biludlejning

Centauro åbnede deres første kontor i Benidorm på den spanske Middelhavskyst i 1973. I dag har selskabet udlejningskontorer på de mest populære destinationer langs den populære kyststrækning samt på De Baleariske Øer i Spanien. Selskabets hovedkontor ligger i Malaga Lufthavn, hvor de 7 dage om ugen er klar til at tilbyder billeje til turister, som kommer for at holde ferie med billeje på Costa del Sol. Her og på selskabets andre rejsemål har du et varieret udvalg af biler lige fra de små, økonomiske modeller til luksuriøse convertibles og 9 personers vans.

Priser på lejebiler fra Centauro

Når du bestiller din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler i Spanien og det er dem du ser i søgemaskinen når du bestiller din pakkerejse inklusive fly og hotel.

Skal du udelukkende bestille en lejebil kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Centauro med andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra AutoEurope som formidler billeje. I AutoEurope´s søgemaskine finder du den billigste pris på netop den type bil, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil for at få et overblik over ledige biler og priser.

Se online priser og bestil din lejebil med Centauro

Kontaktinformation på Centauro

Centauro's hovedkontor i Malaga Lufthavn kan kontaktes på: Telefon: +34 966 830 159. For mere information om Centauro, kan du besøge deres hjemmeside her.

Ovenstående informationer er indhentet fra Centauro biludlejning og vi tager forbehold for fejl og ændringer.