Dollar Biludlejning

Dollar Biludlejning startede i de glade 60'ere på den amerikanske vestkyst i Los Angeles med nogle få folkevognsbobler i flåden. I dag har Dollar deres hovedkontor i Tulsa, Oklahoma og ejes af Hertz, som dog driver selskabet videre under dets oprindelige navn. Budget har i dag ifølge egne oplysninger 570 filialer i 61 lande. Heraf er ca. 260 filialer placeret i USA og Canada, men du møder også Dollar på flere af de europæiske destinationer, som Escapeaway har rejser til, bla. er Dollar billeje store i lande som Spanien, Italien og Portugal.

Priser på lejebiler fra Dollar

Når du bestiller din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du bestiller din pakkerejse inkl. fly og hoteller.

Såfremt du kun skal leje en bil kan du benytte søgemaskinen fra AutoEurope som er formidler af billig billeje og sammenligner priser på lejebiler fra Dollar med andre biludlejningsselskaber. I søgemaskinen fra AutoEurope finder du nemt den billigste pris på netop den type bil, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil for at få et overblik over ledige biler og priser.

Sammenlign priser og bestil lejebil hos Dollar

Kontaktinformation på Dollar

Dollar Rent A Car, Inc. Attn: Customer Service 2W2 P.O. Box 33167 Tulsa, OK 74153-1167 Telefon: 1-800-800-5252 For mere information om Dollar, besøg deres hjemmeside her.

Ovenstående information er indhentet fra Dollar Biludlejning og vi tager derfor forbehold for fejl og ændringer. Husk at du altid skal læse betingelser godt igennem når du lejer bil, uanset hvilket billejefirmaer du benytter.