Enterprise Biludlejning

Enterprise som blev stiftet i 1957 og opkaldt efter et af USA's hangarskibe fra 2. verdenskrig, har i dag flere datterselskaber i form af blandt andet Alamo Rent A Car og National Car Rental. Med over 7.000 filialer i lufthavne og byer samt 83.000 ansatte er Enterprise Rent-A-Car et af verdens største biludlejningsselskaber. De mange udlejningskontorer er en indgroet del af Enterprise's forretningsfilosofi om at være tæt på kunderne. I USA betyder princippet om tilgængelighed i lokalområdet for eksempel at 90 procent af befolkningen har et Enterprise-kontor inden for en radius af blot 30 kilometer. Helt samme dækningsgrad har selskabet trods alt ikke i Europa, men du vil dog alligevel møde Enterprise på mange af vores rejsemål i især Frankrig og Spanien.

Priser på lejebiler fra Enterprise

Når du bestiller din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du bestiller din pakkerejse inkl. fly og hoteller eller ferieboliger.

Hvis du kun skal bestille en leje bil og ikke en pakkerejse med fly og hotel så kan du  sammenligne priser på lejebiler fra Enterprise på dit rejsemål med en bred vifte af andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra AutoEurope. Brug søgemaskinen til at finde den billigste pris på netop den type bil, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil for at få et overblik over ledige biler og priser.

Se priser og bestil din lejebil hos Enterprise

Kontaktinformation på Enterprise

Vil du i kontakt med Enterprise Rent-A-Car kan det ske på følgende telefonnummer: Telefon: +45 70701200 For mere information om Enterprise, besøg deres hjemmeside her.

Vi har indsamlet ovenstående informationer hos Enterprise billeje og tager forbehold for fejl og ændringer.