Europcar Biludlejning

Europcar er et af verdens største biludlejningsselskaber, hvis flåde rummer næsten 200.000 lejebiler fordelt på 140 forskellige lande. Selskabet som oprindeligt startede i 1949 i Frankrig ejes idag af investeringsselskabet Eurazeo. Hos Europcar kan du vælge fra et bredt udvalg bestående af alt fra små personbiler til rummelige minivans. Er du på udkig efter en unik køreoplevelse, tilbyder Europcar også adskillige luksusmodeller fra blandt andet Mercedes og Audi. Europcar's 6.000 ansatte er kendt for at yde en god service, og som det største biludlejningsselskab i Europa har selskabet har ofte særdeles gunstige priser på billeje på mange af Escapeaway' rejsemål.

Priser på lejebiler fra Europcar

Bestiller du din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du booker din pakkerejse inkl. fly, ferielejlighed eller hotel. 

Ønsker du kun at bestille en lejebil og ikke en pakkerejser med hotel og fly, så kan du sammenligne priser på lejebiler fra Europcar med andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra Auto Europe som er formidler af billig billeje. I søgemaskinen fra Auto Europe finder du nemt den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du vil leje din bil for at få et overblik over alle ledige biler og priser.

Søg priser og bestil din lejebil med Europcar

Kontaktinformation på Europcar

Vil du i kontakt med den danske afdeling af Europcar, kan det ske på følgende adresse: Fredensgade 17 DK 8000 Århus C Telefon: +45 89 33 11 33 Læs mere om Europcar på deres hjemmeside her

Ovenstående informationer har vi indhentet fra Europcar og vi tager forbehold for fejl og ændringer.