Hertz Biludlejning

Hertz Biludlejning blev oprindeligt etableret i 1918 i USA og er dermed et af verdens ældste biludlejningsselskaber. Hertz er i dag stadig er en af de største biludlejere på det amerikanske hjemmemarked, men har også været på det europæiske marked siden 1950. Den første europæiske filial blev åbnet i Frankrig, hvorefter resten af kontinentet blev indtaget , så du i dag kan leje biler fra Hertz i lufthavne på hovedparten af de populære rejsemål i blandt andet Spanien, Italien og Portugal. Hos Hertz Billeje kan du stort set leje alt lige fra helt små, økonomiske modeller til store minibusser. De tilbyder desuden i nogle lande et udvalg af specialbiler som for eksempel miljøvenlige biler og sportsvogne.

Priser på lejebiler fra Hertz

Booker du en rejse hos Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du bestiller din pakkerejse inkl. fly og hotel eller ferielejlighed.

Det er nemt at finde den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie med søgemaskinen fra Auto Europe hvis du ikek skal bestilel en pakkerejser med fly og hotel, men kun ønsker at bestille en lejebil. Indtast blot hvor og hvornår du vil leje din bil for at få et overblik over alle ledige biler og priser.

Søg priser og bestil din lejebil hos Hertz

Kontaktinformation på Hertz

Vil du i kontakt med den danske afdeling af Hertz, kan det ske på følgende adresse: Hertz Franchisee Lyskær 5 2730 Herlev Telefon: +45 33 17 90 00 Læs mere om Hertz på deres hjemmeside her.

Ovenstående informationer har vi indhentet fra Hertz og vi tager forbehold for fejl og ændringer. Uanset om du lejer en bil igennem Hertz eller andre biludlejningsfirmaer så husk altid at læse lejebetingelser godt igennem inden du bestiller.