InterRent Biludlejning

InterRent er Europcar's lavprisbrand, som dækker mange af de mest populære destinationer i Europa. Indtil videre har InterRent en begrænset udbredelse, men er dog til stede i blandt andet Frankrig, Spanien, Grækenland, Malta, Cypern, Italien og Portugal. Derudover er der ifølge selskabet planer om snarlige udvidelser i endnu flere lande. I skrivende stund tilbyder InterRent Biludlejning 250 kilometer pr. dag i deres standard lejekontrakt, men det er dog også muligt at bestille billeje med ubegrænset kilometerforbrug. Læs altid betingelserne grundigt for din billeje, før du laver den endelige bestilling.

Sammenlign priser og bestil din lejebil med InterRent

Priser på lejebiler fra InterRent

Bestiller du din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du booker din pakkerejse inkl. fly, ferielejlighed eller hotel.

Skal du udelukkende bruge en lejebil og ikke en pakkerejse med fly og hotel kan du let og hurtig sammenligne priser på lejebiler fra InterRent på dit rejsemål med en bred vifte af andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra Auto Europe som er formidler af billig billeje. I søgemaskinen fra Auto Europe finder du den billigste pris på netop den type bil, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil for at få et overblik over ledige biler og priser.

Kontaktinformation på InterRent

Vil du i direkte kontakt med InterRent kan du finde en liste over telefonnumre for forskellige lande på deres hjemmeside her. Ovenstående informationer har vi indhentet fra InterRent og Europecar og tager derfor forbehold for fejl og ændringer. Uanset om du lejer din bil hos InterRent eller et andet billejefirm, så husk altid at læse lejebetingelser godt i gennem og vær særlig opmærksom på tillæg og forsikringer.