Maggiore Biludlejning i Italien

Maggiore Biludlejning blev etableret i 1947 og var frem til 2014 det største biludlejningsfirma med udelukkende italiensk ejerskab. I 2015 blev Maggiore dog opkøbt af Avis Budget Group og blev derved en del af et af verdens førende biludlejningsselskaber. Maggiore fortsætter dog som selvstændigt brand i Italien, hvor de står stærkt. Her har de i dag 146 udlejningskontorer i 100 italienske byer såvel som i lufthavne og på banegårde, der til sammen råder over en flåde på omkring 14.000 køretøjer. Rejser du med en større gruppe, har Maggiore et stort udvalg af minibusser med god plads til passagerer og bagage. På 127 af udlejningskontorerne i Italien er der således mulighed for at få udleveret en minibus som for eksempel en Fiat Ducato med plads til 9 personer. For få måneder siden åbnede Maggiore også et lavpris-brand som hedder "Smile rent a car".

Søg priser og bestil din lejebil hos Maggiore

Priser på lejebiler fra Maggiore

Bestiller du din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du booker din pakkerejse inklusive fly, feriebolig eller hotel.

For dig som kun skal booke en billig bil og ikke en pakkerejse med fly og hotel kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Maggiore med en lang række andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra Auto Europe. Auto Europe er formidler af billeje og i søgemaskinen kan du hurtigt finde den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at leje en bil for at få et overblik over alle ledige biler og de bedste priser.

Kontaktinformation på Maggiore

Vil du i kontakt med Maggiore, kan det ske på følgende adresse: Maggiore Rent Spa Via di Tor Cervara 225 00155 Roma Telefon: +39 06 22 45 60 60 Læs mere om Maggiore på deres hjemmeside her

Ovenstående informationer har vi indhentet fra Maggiore Billeje og vi tager derfor forbehold for fejl og ændringer. Husk at uanset om du lejer bil hos Maggiore eller et andet biludlejningsfirma så er det vigtigt altid at læse de aktuelle lejebetingelser godt igennem.

Skal du leje bil i Italien med Maggiore så kan du også læse mere på get2knowitaly billeje, som ofte har gode betingelser hvor du har alt inkluderet i prisen.