Niza Cars Biludlejning

Niza Cars er et spansk biludlejningsselskab, som siden 1960'erne har tilbud billig billeje i Andalusien. Selskabet åbnede deres første udlejningskontor i Torremolinos. I dag har selskabet i alt seks kontorer i Andalusiens største lufthavne, hvor de råder over en flåde på omkring 2.500 biler. Du finder for eksempel Niza Cars i lufthavnene i Malaga og Sevilla, ligesom selskabet også er repræsenteret i regionens større byer.

Søg priser og bestil din lejebil med Niza Cars

Priser på lejebiler fra Niza Cars

Når du bestiller din rejse inkl. fly og hotel til Spanien med Escapeaway, har vi gjort det nemt for dig samtidig at sammenligne priser på lejebiler fra Niza Cars med andre biludlejningsselskaber.

Skal du kun bestille en lejebil så kan du i søgemaskinen fra Auto Europe nemt finde den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du vil leje din bil for at få et overblik over alle ledige biler og priser.

Kontaktinformation på Niza Cars

Vil du i kontakt med Niza Cars, kan det ske på følgende adresse i Spanien: Avda. García Morato, 44 Aeropuerto de Málaga. 29004 MÁLAGA Telefon: +34 951 013 520. Læs mere om Niza Cars på deres hjemmeside her (spansk). Ovenstående informationer har vi indhentet fra Niza Cars og vi tager forbehold for fejl og ændringer.