Sixt Biludlejning

Sixt har udlejet biler i mere end 100 år og har siden starten i München i 1912 udviklet sig til et af verdens førende biludlejningselskaber med 4.000 filialer fordelt på mere end 100 lande. Sixt biludlejning er til stede på de fleste populære rejsemål i Europa, hvor de tilbyder alt fra stationcars til cabrioleter. Sixt har for eksempel et stort udvalg af lejebiler i Spanien, Frankrig og Italien. Sixt hvis motto er "du betaler kun for det, du bruger", tilbyder desuden et godt udvalg af ekstraudstyr med blandt andet barnestole og GPS. Desuden er deres priser som regel med ubegrænsede kilometer.

Sammenlign priser og bestil din lejebil hos SIXT

Priser på lejebiler fra Sixt

Bestiller du din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du booker din pakkerejse inklusive fly, ferielejlighed eller hotel.

For dig som kun skal bruge en billig bil kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Sixt med andre biludlejningsselskaber i Auto Europes søgemaskine. Auto Europe er en af de mange som formidler billig biludlejning og i søgemaskinen kan du nemt finde den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du vil leje din bil for at få et overblik over alle ledige biler og priser.

Kontaktinformation på Sixt Biludlejning

Vil du i kontakt med den danske afdeling af Sixt, kan det ske på: Telefon: +45 3248 1100 Du kan blandt andet finde Sixt i Københavns Lufthavn Terminal 3. Læs mere om Sixt på deres hjemmeside her

Ovenstående informationer er indhentet fra SIXT billeje og vi tager derfor forbehold for fejl og ændringer. Uanset om du vælger at bestille en lejebil igennem SIXT eller et andet biludlejningsselskab, så er det altid klogt at læse lejebetingelserne godt igennem.