Sol-Mar Biludlejning

Sol-Mar har i mere end 40 år tilbudt billig billeje på populære destinationer i Spanien som for eksempel Alicante, Girona og Valencia, hvor selskabet har deres kontorer i lufthavnene. Hos Sol-Mar har du ifølge selskabets egne oplysninger valget mellem mere end 30 forskellige bilmodeller med alt lige fra små økonomiske modeller til mere ekstravagante luksusbiler og rummelige minibusser. Hvis du ønsker at komme mest muligt omkring i din ferie, er det desuden praktisk, at du hos Sol-Mar har mulighed for at aflevere din bil ved et andet udlejningssted, end hvor du afhentede den. Vær dog opmærksom på at denne service kan koste ekstra. Derudover tilbydes også leje af diverse former for ekstraudstyr såsom GPS og mobilt internet.

Se priser og book en leje bil med Sol Mar

Priser på lejebiler fra Sol-Mar

Bestiller du din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du booker din pakkerejse inkl. fly, ferielejlighed eller hotel.

For dig som kun skal bestilel en lejebil og ikek en pakkerejse med fly og hotel kan du sammenligne priser på lejebiler fra Sol-Mar med andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra AutoEurope. her finder du den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du vil leje din bil for at få et overblik over alle ledige biler og priser.

Kontaktinformation på Sol-Mar

Vil du i kontakt med Sol-Mar, kan det ske på følgende adresse: Solmar Alquiler de Vehículos S.L.U Carretera Cabo la Na km1 Jávea (Alicante) Telefon: +34 966 461 000.

Læs mere om Sol-Mar på deres hjemmeside her

Ovenstående informationer er indhentet hos SOLMar Biludlejning og vi tager derfor forbehold for fejl og ændringer.