Thrifty Biludlejning

Thrifty Siden starten i 1958 i USA har Thrifty udviklet sig til et globalt selskab med over 1.000 udlejningskontorer i 77 lande. Selskabet er i dag en del af Dollar Thrifty Automotive Group, som siden 2012 har været ejet af Hertz. Dermed er Thrifty et af verdens største biludlejningsselskaber. Selvom Thrifty stadig har flest filialer på det amerikanske hjemmemarked, finder du dem også i alle større lufthavne på de populære rejsemål i blandt andet Frankrig, Italien, Spanien og Portugal. Du kan ofte også vælge at afhente din lejebil i en større by, men det er naturligvis som regel mest praktisk at bestille med afhentning i lufthavnen. Her tilbyder Thrifty dig en bred vifte af bilmodeller at vælge fra, hvad enten du har brug for en lille økonomisk bil eller en stor, rummelig minibus.

Se online priser og book en lejebil hos Thrifty

Priser på lejebiler fra Thrifty

Bestiller du din rejse med Escapeaway, har vi allerede fundet de billigste priser på udvalgte lejebiler og det er dem du ser i søgemaskinen når du booker din pakkerejse inkl. fly, ferielejlighed eller hotel.

Er du kun på jagt efter en lejebil og ikek en pakkerejse med fly og hotel, så kan du sammenligne priser på lejebiler fra Thrifty med andre biludlejningsselskaber i søgemaskinen fra AutoEurope. Så kan du hurtigt finde den billigste pris på netop den biltype, der passer bedst til din ferie. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at leje en bil for at få et overblik over alle ledige biler og de bedste priser.

Kontaktinformation på Thrifty

Vil du i kontakt med Thrifty, kan det ske på følgende adresse: Dollar Thrifty Europe Limited 9-11 Grosvenor Gardens London SW1W 0BD Telefon: + 44 (0) 20 34687686.

Læs mere om Thrifty på deres hjemmeside her

Ovenstående informationer er indhentet fra Thrifty og vi tager derfor forbehold for fejl og ændringer.