Afbudsrejser og restpladser til Cypern

Afbudsrejser til Cypern sparer dig ikke bare penge. De giver dig også fantastiske oplevelser på en af de mest populære feriedestinationer i Middelhavet. Og med over 300 solskinsdage om året er du sikret både varme, afslapning og god feriestemning. Bestil en last minute feriepakke med flyv og hotel hos Escapeaway!

Med en afbestillingsrejse til Cypern er du sikret total afslapning. Middelhavsøen er et decideret ferieparadis, med alt hvad det indebærer. Du får altså både hvide sandstrande, krystalklart vand og smuk natur i én samlet feriepakke med både fly og hotel på Cypern.

Gå en tur med kæresten langs strandpromenaderne. Spis frokost på en lækker restaurant, og afslut dagen med en tropedrink fra en af de mange barer. Eller invitér hele familien på ferie, hvor I kan nyde de lavvandede badebugter og bygge sandslotte med det bløde sand.

En afbudsrejse til Cypern egner sig nemlig både til singler, par og familier. Hos Escapeaway finder du altid billige pakkerejser til Cypern med fly, hotel og evt. lejebil.

Nyd solen, tag en dukkert, og dyrk vandsport i Middelhavet

Solskinsøen syd for Tyrkiet er kendt som et ægte ferieparadis. Og det er derfor drømmedestinationen, hvis du er vild med at slappe af og komme helt ned i gear.

Book f.eks. et hotel ved Fig Tree Bay med let adgang til den ikoniske havbugt. Det er en af de mest kendte strande på øen med azurblåt hav og lyst sand. Lej vandski eller paddleboards, og hav det sjovt med vandsport hele dagen. Og husk at købe billetter til Magic Dancing Waters, et springvandsshow for alle aldre med musik, ild og røg.

Tag også gerne en sejltur til byen Limassol. Det er et af byens hotteste steder med trendy restauranter og klubber. Det er oplagt, hvis du er på tur med vennerne og drømmer om at danse natten væk. Cypern er desuden kendt for dets venlige og glade lokale befolkning, så der er også rig mulighed for at danne nye venskaber.

Kort over Cypern

Populære hoteller på Cypern

Cypern, Ayia Napa
9,4
Fabelagtigt
1007 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Cypern, Limassol
9,6
Fabelagtigt
1747 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Cypern, Ayia Napa
8,7
Meget godt
666 anmeldelser
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Oplev imponerende natur, og spis på lækre restauranter

Mange tager en restplads til Cypern for at nyde de mange skønne strande, men solskinsøen er også fyldt med adskillige naturperler. Pak vandrestøvlerne til din afbudsferie, og tag på vandretur i Troodosbjergene. Her kan du besøge små byer med brostensstræder, og du kan tage på vinsmagningen på en af de mange vingårde.

Og hvis du tager en billig rejse om vinteren, kan du sågar stå på ski i bjergkæden. Der er nemlig også adskillige hoteller til skiture i bjergene. Her kan du ræse ned af bjergsiden på ski eller snowboard, og samtidigt nyde op til 20 grader ved kystområderne. Du får altså det bedste af begge verdener.

Bestil billige last minute rejser til Cypern hos Escapeaway

Med afrejse fra både Billund, København, Aarhus, Aalborg og Hamburg Lufthavn kan du snildt finde den perfekte restplads til Cypern. Solskinsøen er den oplagte feriedestination, og med en afbudsrejse behøver det ikke koste kassen.

Bliv fløjet til Larnaca Internationale Lufthavn, og se frem til nogle solrige dage med skøn natur, hvide sandstrande og azurblåt hav. Og spar masser af penge ved at vælge en billig tilbudsrejse til middelhavsøen. Bestil din ferie på Cypern allerede i dag!

>> Læs om luksushoteller på Cypern her