Hideaways og boutique-hoteller på Cypern

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Cypern lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Cypern når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Cypern være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Hideaways på Cypern

 • Polis
  2 hoteller
  Polis er et af Cyperns mere fredelige rejsemål. Den familievenlige by på øens nordvestlige kyst er et ægte lille ferieparadis, hvor du og familien kan dase på fantastiske strande eller udforske skønne naturstier, farverige butikker og lækre restauranter.
 • Kalopanayiotis
  1 hotel
  Kalopanayiotis som ligger i en frodig dal oppe i Troodosbjergene, er en af de mest idylliske bjerglandsbyer på Cypern. Her har du perfekte betingelser for at få en afslappende ferie langt fra hverdagens stress og jag. Nyd udsigterne og besøg byens spa.
 • Gæstebedømmelser 7,9
  Larnaca
  1 hotel
  Larnaca er beliggende i en lille bugt på Cyperns sydlige kyst. Her får du alt fra en fantastisk middelhavskyst, kulturelle seværdigheder i verdensklasse samt et stort udbud af forskellige barer, restauranter og natklubber. Byen byder på en forfriskende ... kombination af klassisk cypriotisk kultur og en mere moderne stemning. Der er noget for enhver. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Protaras
  1 hotel
  Rejs til Protaras, hvis du synes en ferie ved nogle af Cyperns bedste sandstrande med et væld af fremragende restauranter, barer og caféer inden for kort rækkevidde lyder som opskriften på en vellykket rejse med familien eller vennerne. Protaras ... er kendt som et mere fredeligt rejsemål end nærliggende Ayia Napa. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,1
  Ayia Napa har nogle af de mest børnevenlige sandstrande på Cypern. Men det er ikke kun chancen for at nyde en afslappende ferie ved det azublå hav, som gør Ayia Napa til et attraktivt rejsemål. Badebyen er også kendt for et rigt restaurant- og natteliv.
 • Gæstebedømmelser 8,0
  Med en blanding af solbeskinnede strande og en levende by fyldt med restauranter, barer og historiske seværdigheder er Limassol det perfekte rejsemål, hvad enten man er til en romantisk ferie for to eller til en sjov familieferie.