Hoteller på Cypern

Ved at bestille et ophold på et hotel på Cypern er du garanteret mange gode ferieminder. Øen byder på alt fra strandture og vandsport til vandreture og romerske ruiner. Middelhavsøen er derfor også populær blandt både store og små. Bestil flybilletterne og hotel på Cypern gennem Escapeaway, og få rejsegaranti med i købet!

Drømmer du om klart, azurblåt hav, smukke bjergkæder og charmerende landsbyer? Så bør du indlogere dig på et hotel på Cypern næste gang, du skal på ferie. Middelhavsøen er nemlig et sandt ferieparadis, og du vil komme hjem med fantastiske ferieminder og fornyet energi!

Perfekt for vandhunde, badenymfer og strandløver

Når du bor på et hotel på Cypern, bor du midt i et ægte ferieparadis. Middelhavsøen har alt, hvad du har brug for på en afslappende ferie.

Du kan nyde solen på de mange hvide sandstrande, hvor du let kan køle ned med en dukkert i det azurblå vand. Du kan dyrke vandsport, som paddleboarding og sejlture, i de naturskønne omgivelser. Og du kan slentre langs strandpromenaden, spise en lækker frokost eller nyde en smagfuld vaffelis.

Vil du gerne opleve mere af øens smukke natur? Så overvej en jeepsafari uden for byerne. Der er afgange fra både Ayia Napa, Protaras og Larnaca. Her kan du komme helt tæt på bjergene, bade i skjulte kilder og opleve øens unikke dyre- og planteliv.

Sådan booker du et hotel på Cypern med Escapeaway

Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Cypern. Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller på Cypern, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Brug for luksus? Læs om vores billige luksushoteller på Cypern her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Cypern

Populære hoteller på Cypern

Cypern, Pafos
9,7
Fabelagtigt
1727 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Cypern, Limassol
9,7
Fabelagtigt
1794 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Cypern, Ayia Napa
9,4
Fabelagtigt
873 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Oplev Middelhavsøens mange charmerende byer

Den lille ø ved Middelhavet har adskillige hyggelige byer, som du kan udforske. Du kan f.eks. tage på diskotek og danse natten lang i festbyen Ayia Napa. Eller du kan komme helt ned i gear i badebyen Fig Tree Bay med sine lavvandede badesteder og skønne sandstrande.

Du behøver dog ikke bruge hele ferien på at slappe af på hotellet på Cypern. Der er også adskillige spændende seværdigheder, som du kan udforske. Besøg f.eks. den arkæologiske udgravning Kourion-ruinerne uden for byen Limassol.

Du kan også pakke vandrestøvlerne og tage på vandretur i øens største bjergkæde Troodosbjergene. Her kan du ikke blot nyde udsigten ud over Middelhavet. Vandreruten byder også på smukke, isolerede kirker og på vingårde, hvor du kan tage på vinsmagning.

Sådan udvælger vi de bedste, billige hoteller på Cypern

Der er mange hoteller på Cypern, men hvordan finder du det, der passer til netop din behov? Når du bestiller din ferie gennem Escapeaway, kan du være helt tryg. Vi har nemlig nøje udvalgt de lækreste overnatningssteder til de bedste priser. De har alle gode anmeldelser, hjælpsomt personale og perfekte, solrige placeringer.

Du kan desuden bestille flybilletter og evt. lejebil på samme tid. Og det koster det samme, som hvis du bøvlede med det hele selv. Vi har ikke bare afgange fra alle danske lufthavne, men også fra Hamburg Lufthavn hvis du bor i Syddanmark. Så bestil din drømmeferie allerede i dag!

Hold ferien, som du drømmer om

Hos Escapeaway har vi altid et bredt udvalg af de bedste hoteller. Rejser du alene eller med din partner? Overvej et voksenhotel, hvor I kan koble helt fra og blot nyde øjeblikkene. Har du børnene med? Så vælg et af de lækre all-inclusive hoteller med pool på Cypern. Her kan I koble helt fra og bare nyde samværet i familiens skød.

Uanset hvilket hotel på Cypern, du drømmer om, kan du finde det i vores søgemaskine. Og når du tilføjer flybilletterne til feriepakken, får du ovenikøbet rejsegaranti. Så bliver det ikke lettere!

>> Læs mere om vores fleksible pakkerejser til Cypern her