Rejser til Larnaca

Hvis man gerne vil have både kultur og strand på sin ferie, er Larnaca det helt rigtige rejsemål. Med sin status som den ældste by på Cypern har Larnaca ikke overraskende masser at byde på for de kultur- og historieinteresserede. Her kan man besøge en lang række museer og gamle historiske attraktioner som den berømte kirke Saint Lazarus og Larnaca Fort. Nutidens Larnaca blev bygget på ruinerne af den gamle by Kition og er Cyperns tredjestørste by, men alligevel ikke større end at man sagtens kan komme rundt til de mest populære steder til fods. 

Når du rejser til Larnaca, kan du desuden nyde godt af det store udvalg af restauranter, caféer og barer, hvor man kan nyde lokal mad og drikke, og langs strandpromenaden kan man sidde og nyde en drink eller to, mens man betragter de forbipasserende. Hvis man gerne vil have lidt mere gang i gaden, er der også et fint udvalg af klubber og diskoteker. 

Og med sin beliggenhed på Cyperns sydkyst ud til Larnaca Bay, kan Larnaca udover sin historie naturligvis også byde på et væld af lækre sandstrande, hvor de to mest berømte strande i området er Mackenzie Beach og Finikoudes Beach, der begge kan prale af deres Blå Flag. Finikoudes Beach ligger lige nord for byen og er det største turistområde i Larnaca omgivet af talrige palmetræer samt et stort udvalg af butikker, barer og restauranter.  Hvis man bevæger sig længere væk fra Larnaca, vil man finde ikke færre end 14 strande med Blå Flag i området ved Ayia Napa, så mulighederne for at vende hjem fra ferien med en god kulør er mange.

Rejseguide om Larnaca

 

Rejser til Cypern

Læs mere om Cypern og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Cypern her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér