Billige pakkerejser til Cypern

Ønsker du en nem løsning, når det kommer til din ferie til Cypern, kan du med Escapeaway finde pakkerejser, hvor alt er inkluderet og samlet ét sted. Pakkerejser inkluderer både fly til din destination og tilbage igen, overnatning i form af et luksushotel eller een feriebolig, og hvis du ønsker det, kan billeje også inkluderes i pakken. Pakkerejser er en nem løsning for alle, der ønsker at tage på ferie uden at skulle bekymre sig, så der er mere tid til at slappe af og nyde de omgivelser, som man befinder sig i. Når du bestiller sådan en type rejse, er du også sikret af den danske Rejsegaranti.

Cypern er en af de destinationer, som mange kuldeforskrækkede danskere rejser til, og derfor har vi sørget for et stort udvalg af pakkerejser hertil, så det er muligt for dig at finde en rejse, der passer specifikt til dig og dine behov. Vi har håndplukket en række hoteller, der lægger vægt på at give dig den mest autentiske oplevelse som muligt. Samtidig har vi sørget for rutefly, der giver dig muligheden for at vælge din rejselængde samt at rejse på skæve rejsedage. Vi har sørget for, at alle vores pakkerejser er nøje sammensat og derfor er fyldt med høj kvalitet.

Landet Cypern er endnu en af Middelhavets mange ø-perler, og her finder du både badestrande, turistperler, smuk natur og en overvældende kultur og historie. Særligt kultur og historier er noget af det, der fylder rigtig meget på Cypern. Det ses blandt andet i den strid, der stadig hersker mellem den tyrkiske del og den græske del af befolkningen, og som nu har delt øen i to halvdele. Cypern er det perfekte sted til alle, uanset om det er en ferie med familien, vennerne eller kæresten, da det både er muligt at holde badeferie, aktiv ferie og kulturferie her.

Her finder du en billig pakkerejse

Her hos Escapeaway har vi bygget en søgemaskine, der gør det nemt for dig at finde lige præcis det, som du leder efter, når det kommer til en rejse. Når du har indtastet de nødvendige informationer i søgebaren, søger vi de bedste resultater og priser frem på både hotel og fly. Hvis det er den billige pris, du prøver at finde frem til, kan du også gøre det nemt for dig selv ved at tage et kig på vores lavpriskalender. Her kan du nemlig finde ud af, hvornår det er billigst at vende snuden mod det varme Cypern.

Når du skal rejse til Cypern, kan du vælge at rejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Efter at du har valgt, hvilken lufthavn du vil rejse fra, skal du selvfølgelig også vælge, hvilken lufthavn du vil rejse til. Da Cypern er en ø, har landet kun tre lufthavne. Larnaca er den internationale lufthavn og hermed også den største af de tre. Den ligger kun fem kilometer fra byen med selvsamme navn, som i øvrigt er landets tredjestørste by. Du kan også vælge at lande i Paphos Lufthavn, som ligger syv kilometer fra centrum. Den sidste lufthavn er Ercan, og den ligger lige nær den mere nordlige by Nicosia.

>> Læs mere om udvalget af rejser til Cypern med Escapeaway

Kort over Cypern

Populære hoteller på Cypern

Cypern, Pafos
9,2
Fabelagtigt
838 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Cypern, Pafos
9,3
Fabelagtigt
709 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Cypern, Kalopanayiotis
9,4
Fabelagtigt
1136 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 88 km
  • Nærmeste strand: ca. 24 km
  • Internetadgang/Wi-Fi