Rejser til El Gouna

Det egyptiske turistparadis, El Gouna, byder på badeferie i herlige omgivelser. Omgivelserne kunne dårligt være bedre, men især havet er en stor attraktion. Tag på en dejlig rejse til El Gouna og nyd livet i solen og sandet.

Rødehavet byder på en lang række oplevelser i særklasse. Havet er krystalklart og det eksotiske turkisfarvede hav komplimenterer i den grad det farverige dyre-, og planteliv der lever i det. Her kan man finde liv i alle regnbuens farver og det er her man får fornemmelsen af at denne verden er et fantastisk sted at være. Det er også et af grundende til at området er populært blandt dykkere og som kommer for at opleve dette fantastiske naturfænomen under ordnede forhold. Udover at bringe en masse skønne oplevelser i form af indtryk fra noget af det smukkeste naturen har at bringe, så er det et dokumenteret faktum at badning i Det Røde Hav er yderst sundt for huden.

Rødehavet har nemlig et meget højt saltniveau og virker derfor enormt udrensende på kroppens porrer, så der er alt muligt grund til at tage en dukkert i det blå. Byen El Gouna er en romantisk lille by, med en enormt velgennemgående arkitektur igennem hele byen. De små snørklede gader samt de simple, men yderste smukke bygninger minder meget om Disneys eventyr om Aladdin fra Akraba og er en sød lille tanke man kan gå med, imens man går rundt i byen.

Spredt over en myriade af øer, der er kædet sammen af smukke turkisfarvede laguner tilbyder El Gouna et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, fra komfortable hotelpensioner til luksuriøse feriehoteller lige ned til stranden.

El Gouna - et dykkerparadis

Den fantastiske ferieby El Gouna er et sandt paradis med beliggenhed helt ud til Det Røde hav. I El Gouna finder man et bredt udvalg af aktiviteter. Det er et sandt dykkerparadis med internationalt certificerede dykkercentre. Windsurfing – kitesurfing – det første professionelle center i Egypten, vandski, parasailing, snorkling og mange andre vandsportsaktiviteter er til rådighed.

Valgmulighederne for sport og aktiviteter er mange – lige fra at gå 18 huller på El Gounas USPGA golfbane, til at brænde dæk af på gokart ringen.
Eller måske foretrækker man at dase og lade solens stråler trænge igennem på én af de mange strande.

Udnyt ”Dine-Around-Gouna” programmet, som er helt unikt for El Gounas hoteller. Konceptet gør det muligt for gæster på halvpension at prøve de forskellige restauranter på alle El Gounas hoteller, uanset hvilket hotel de bor på.

Bylivet

Byens centrum, hjertet af El Gouna. Et sted, hvor der foregår en masse både dag og nat. Det er her gæster og indbyggere mødes. Kafr er stedet med traditionel egyptisk stil med indre gårdspladser, snoede gader og markerede kupler, alt sammen omgivet af turkisfarvede laguner.

Kafr byder på alt, hvad der kan forventes af en levende bymidte: indkøbsarkader, basarer, en kunstnerdel, cafeer, diskoteker, et bredt udvalg af restauranter og barer, en internetcafé, kontantautomater, telefonbokse, et postkontor og et informationscenter.

Fly 

Det er nemt at komme til El Gouna med fly – byen ligger 22 km nord for Hurghada Internationale Lufthavn – kort tids flyvning fra Europas hovedstæder

Rejser til Egypten

Læs mere om Egypten og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Egypten her

Hoteller i El Gouna