Rejser i april

April måned er oplagt til en forårsferie i Sydeuropa eller til en af de mange spændende storbyer, hvor særligt Rom, Barcelona og Paris er populære. Her har man ofte mulighed for at tage nogle helligdage i brug, og slå dem sammen med resterne af den ferie man har tilbage fra det forrige ferieår. Book din rejse i april med Escapeaway i dag!

Rejser du i april måned er det altid en god ide at læse mere om vejret på dit rejsemål for der kan være store forskelle - specielt i starten af april. Du kan læse mere om vejr og klima under beskrivelsen af alle destinationer. Der findes både varme rejsemål hvor du er sikker på solferie året rundt, og så de der lune rejsemål, hvor du både kan få lidt strandtid og mulighed for oplevelser i området uden at det bliver alt for varmt. En rejse i april kan give dig et forskud på sol og sommer hvis du vølger rigtigt.

De bedste rejsemål i april

Hvor rejser man hen i april?

Grand Canaria
Hvor andre sommerdestinationer kan være lidt utilregnelige i april, er De Kanariske Øer en sikker klassiker, og et af de varme rejsemål hvor man ikke kan komme galt afsted. Du får op til 23-25 grader om dagen, gyldne strande og et prisniveau som er fornuftigt, da april er en slags mellemsæson her. Du flyver let til Gran Canaria og lejer du en bil er der også store oplevelser rundt på øen, tilmed under fornuftige temperaturer.

Thailand
Skal vi skrue lidt op for varmen, så er Thailand det bedste bud på en solsikker, varm og luksuriøs destination. Der er lidt længere at flyve - til gengæld får du på fx. Koh Samui op til 30 grader om dagen, og du får mulighed for at opleve det thailandske nytår fra d. 13. til d. 15. april. Og så er der masser af strand, lækker mad og palmer så langt øjet rækker.

New Orleans
I USAs sydende syd, finder vi smukke New Orleans, som er kendt og elsket for jambalaya og 'all that jazz'. I slutningen af april kan du opleve New Orleans Jazz & Heritage Festival, som sætter gang i byen med masser af gratis oplevelser. Samtidig er årstiden så mild, at det endnu ikke er for varmt til at opholde sig i byen, og når du nu alligevel er her, så tag lige en bådtur op af 'The Mighty Mississippi'.

Rom
Alle veje fører til Rom, og alle måneder kan bringes i spil, men er du til oplevelser til gods (og det er Rom oplagt til), så er april et godt bud. Foråret tyvstarter i det sydlige Italien, og i Rom får du dejlige dagtemperaturer og gadeliv, mens nætterne er kølige nok til at du kan sove uden aircondition. Samtidig får du lange dage, hvor du kan trave til seværdigheder som Peterskirken, Colosseum, Vatikanet, Pantheon, Forum Romanum, Trevi-fontænen og meget mere.

Washington DC
En helt særlig oplevelse på en ferie i april er at besøge Washington DC i USA, hvor man har en særlig tradition forbundet med blomstring på de næsten 4.000 kirsebærtræer, som er plantet i og omkring landets historiske centrum. Kirsebærtræerne blomstrer gennemsnitligt på deres højeste omkring d. 4. april, men det kan også ske i slutningen af marts, eller senere. Et godt tip er at sigte efter starten af april, hvor man også holder den årlige National Cherry Blossom Festival, hvor der foregår masser af spændende events.

Påske

Alt efter hvornår Påsken falder vil du i april opleve at priserne kan stige i den uge, og derfor er det et godt råd at bestille sin rejse i god tid også for at undgå at der bliver udsolgt, hvilket ofte sker da det jo ikke kun er i Danmark vi holder Påskeferie.

Sådan booker du en billig solferie i april til varme rejsemål

Hos Escapeaway finder vi hvert minut de nyeste priser på rejser til billige rejsemål. Hvis du vil på solferie i april, så indtast dine datoer i søgemaskinen og vælg et af de mange spændende rejsemål over hele verden, som byder på nye oplevelser for dig og dine rejsefæller.