Rejser i august

At holde ferie i august er blevet mere og mere populært og det skyldes nok at vejret i Danmark normalt er mere ustabilt end i juli måned og så naturligvis også fordi mange skoler har rykket sommerferien en uge eller to frem. Book din rejse i august med Escapeaway i dag!

Ligesom juni måned er august en måned der byder på både høj- og lavsæson og dermed stor forskel på priserne du finder på rejser fra Danmark. Det skal dog siges at da mange lande i Sydeuropa først holder ferie i august og september så er det sjældent du oplever de ekstremt billige priser, som du nogle gange ser i juni måned. Det skyldes som sagt de lokales sommerferie og august er derfor stadig højsæson for hoteller på rejsemål som fx. Mallorca og Kreta, modsat flyselskaberne, som ofte har svært ved at sælge de mange flypladser i de sidste 2 uger af august.

De bedste rejsemål i august

Hvor skal man rejse hen i august?

I søgemaskinen her på Escapeaway.dk kan du sammenligne priser på billige rejser fra alle flyselskaber. Husk, at hvis du ikke kan lide høj varme i din ferie skal du holde dig lagt væk fra rejsemål som Spanien, Italien og Portugal i august, det er ikke unormalt der bliver mellem 35 og 40 grader. Læs mere om vejret på de forskellige destinationer. Overalt i Sydeuropa er sommeren stadig på sit højeste i hele august, og er du til strandferie kan du roligt tage afsted og gøre dig klar til masser af sol, varme, lunt havvand og stabilt vejr.

Kroatien
Før den jugoslaviske borgerkrig var landet kendt blandt mange danskere som et dejligt og billigt rejsemål, og efter der er faldet ro på gemytterne på Balkan, er Kroatien steget op af asken som et suverænt rejsemål, der egner sig fantastisk til en ferie i august, som også passer til dit budget. Hele den kroatiske kystlinje ud mod Adriaterhavet er et overflødighedshorn af skønne bugte, charmerende øer og glimrende udsigter. Lej en båd eller tag på et minicruise langs den kroatiske kyst. Eller hvad med en hurtigfærge til magneten Venedig lige ovre på den anden side?

London
Den engelske metropol tager sig godt ud i august, hvor vejret er godt - nogle gange meget varmt - med mulighed for ture langs eller på Themsen, hyggelige timer under et træ i en af de mange parker, eller en tur til sæsonstart i den engelske Premier League i fodbold, hvor hold som Arsenal, Tottenham og Chelsea gør sig. En storbyferie i London er noget af det nemmeste at komme til, da der er masser af direkte flyvninger fra de største danske lufthavne og vi tilbyder masser af hoteller med central beliggenhed.

Island 
På vulkanøen ude i Atlanterhavet er afsmeltningen fra gletsjerne i fuld gang, og der opstår nye, brusende floder og vandløb i de vilde landskaber. En rejse til Island er lig med dramatiske vulkaner, varme kilder, smukke søer, rolige omgivelser og øde vidder. Og august er en dejlig måned, hvor du får behagelige temperaturer og lange dage - det er kun mørkt i ca. 6-7 timer i starten af måneden. Den hyggelige hovedstad Reykjavik er det naturlige udgangspunkt for besøget, og rådet er at leje en bil og begive sig ud på egen hånd.

USA
Du bør undgå Florida i august pga. varmen, men resten af USA er fantastisk på denne del af året. Start fx. en længere rejse til USA i slutningen af august og lad den fortsætte ind i september, hvor du kan begynde at opleve løvfald i de højere liggende skove, fx. i de fantastisk smukke Great Smoky Mountains, som du kan køre igennem, fx. på et road trip fra Washington DC til New Orleans, hvor du kan opleve både hovedstadens monumenter og sydens jazz på samme tur.

All inclusive rejser i august

August er en af de mest populære måneder at rejse på all inclusive ferie. Først og fremmest er august en måned hvor der stadig er nærmest garanti for dejligt vejr på de fleste destinationer. Især i Sydeuropa kan man forvente varmt og solrigt vejr, perfekt til at nyde strandene og udendørsaktiviteterne på klassiske destinationer som Mallorca, Costa del Sol og Kreta. Det er en ideel tid til at slappe af ved poolen eller havet og nyde solskinnet.

Derudover er august ofte en tid, hvor mange mennesker stadig har sommerferie, især familier med børn, der holder fri i den første halvdel af måneden. Dette betyder, at der er et stort udvalg af aktiviteter og underholdning for hele familien på all inclusive resorts. Børnene kan deltage i børneklubber og forskellige sjove aktiviteter, mens forældrene kan slappe af og nyde deres tid. Da det er højsæson, er alle resorts åbne og ofte også fuldt bookede.

Selvom der er mange fordele ved at vælge all inclusive rejser i august, er der også nogle ting at overveje. Da det er højsæson, kan der være større menneskemængder på destinationerne, især på populære feriesteder. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, hvis man foretrækker mere fredelige omgivelser. Alt i alt kan all inclusive rejser i august være en fantastisk mulighed for at nyde solen, stranden og afslapning med familie eller venner - med et budget som stort set er kendt hjemmefra. Med det rigtige valg af rejsemål og resort kan du få en bekymringsfri ferie, hvor alt er taget hånd om. Så pak kufferten og glæd dig til en uforglemmelig ferie i august!

Sådan booker du en billig solferie i august til varme rejsemål

Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse i august måned. Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder de bedste tilbud på billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller på alle de mest populære rejsemål, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Læs også om rejser i juli
>> Læs også om rejser i september