Rejser i februar - tag børnene med sydpå

Februar er kort, mørk og kold, og vi længes efter solen, varmen, lyset og udeliv. For de fleste børnefamilier er uge 7 (skolernes vinterferie) en kærkommen lejlighed til at komme lidt væk fra det hele, enten på skiferie, eller endnu bedre: solferie i februar! Hos Escapeaway sender vi hvert år masser af børnefamilier på ferie i februar med rutefly fra både København, Aarhus, Billund, Aalborg og Hamburg. På kun 5 timer kan man være fremme ved strand og pool på fx. Gran Canaria, og rejser man et par timer længere hedder destinationen måske Dubai.

Billige rejser i februar finder du primært til de destinationer, som ikke er "strandvarme" på dette tidspunkt, fx. Madeira eller Malta.

Gode og varme rejsemål i februar

Hvor rejser man hen i februar på solferie?

Hvis man ikke er til frost i næsen og nypreparerede pister under fødderne, så er februar en god måned til at forfølge drømmen om en solferie under varmere himmelstrøg. Har man skolebørn med, kan man udnytte at de i forvejen har fri fra skole i enten uge 7 eller uge 8, alt efter skoledistrikt. Og ofte er priserne relativt lave på dette tidspunkt.

Dubai
Denne utrolige metropol, omgivet af blot sand og vand, har på få år udviklet sig til at være en turistdestination, som tiltrækker især europæere, som gerne vil have lidt af det hele. Her er strand, varme, enorme indkøbscentre, underholdning, forlystelser, tårnhøje bygninger og gode flyforbindelser, og så er priserne til at have med at gøre. En badeferie i februar kan derfor sagtens gå til Dubai, hvor temperaturen typisk er i midt-tyverne, med mulighed for at nå de 30, og hvor man får i gennemsnit 8 timers solskin om dagen. Samtidig kan man tage verdens højeste bygning, Burj Khalifa, i sigte, og hvis man er klar på det, så er der mulighed for en tur op på udsigtsdækket i 452 meters højde med verdens hurtigste elevator.

Madeira
Langt ude i Atlanterhavet, 400km nord for Tenerife, 500km fra Afrika og 1.000km sydvest for Portugals kyst, ligger denne lille perle af en ø, som kan besøges året rundt pga. sit milde ocean-klima. Februars dagtemperaturer når op omkring 20 grader, og det er defor en perfekt destination for dig, der gerne vil bevæge dig, fx. vandre i bjergene, cykle langs kysten eller spille golf på velplejede baner. Du kan være heldig at få en eller flere stranddage, men læg ikke planerne efter det, selvom du får i gennemsnit 6 timers sol om dagen. Flyvetiden fra København er ca. 5 timer med direkte fly, så her er en mulighed for at opleve et eksotisk stykke af Europa, som selv i februar er en destination med masser at byde på.

>> Se alle rejser til Madeira her

Phuket (billedet)
Hvis du vil helt op på de høje temperaturer på din ferie i februar, så anbefaler vi en rejse til Thailand. På den dejlige ferieø Phuket er den gennemsnitlige dagtemperatur ca. 28 grader, hvilket nærmest er lig med strandgaranti hver dag. Ulempen er den lange flyvetid på 13 til 15 timer, inklusiv mellemlanding i Bangkok - fordelen er det sikre vejr, de lave priser og den afslappede atmosfære. Har I børn med, kan I opholde jer på resortet under hele ferien, men der er også gode muligheder for at kombinere ferien på Phuket med oplevelser i Bangkok, og en tur rundt i Thailand.

>> Se alle rejser til Phuket her

Sådan booker du gode og billige rejsemål i februar med Escapeaway

En ferie i februar behøver altså ikke at være en skiferie - det kan også være en solferie med oplevelser, med strand eller med vilde udsigter. Hos Escapeaway tilbyder vi rejser til spændende destinationer over hele verden, hvor vi håndplukker spændende, specielle og charmerende hoteller, og sætter dem sammen med fleksible flybilletter fra ruteflyselskaber, så du kan sammensætte en ferie i februar, der passer lige til dine ønsker om afrejsedato og rejselængde.

>> Læs også om rejsemål i januar
>> Læs også om rejsemål i marts