Rejser i julen

Julerejser er altid populære og skal du holde juleferie i udlandet og specielt på rejsemål som Gran Canaria, Madeira eller Phuket i Thailand er det altid en god ide at bestille din rejse i god tid. Book din rejse i julen med Escapeaway allerede i dag!

De seneste år har flere fået øjnene op for, at julen byder på gode muligheder for at holde en ekstra ferie, uden at bruge en masse ekstra feriedage. Faktisk kan du i de år, hvor der er "medarbejderjul", rejse 17 dage i julen og kun være nødt til at tage fri fra arbejde i en lille håndfuld dage, og har du skolebørn, som skal med, behøver de slet ikke være fraværende. Julerejser er derfor blevet ret populære og satser du på at holde juleferie i udlandet - og specielt på rejsemål som Gran Canaria, Madeira eller Phuket i Thailand - er det altid en god ide at bestille din rejse til jul i god tid.

Med Escapeaway kan du sammensætte en fleksibel rejse i julen, hvor I flyver med rutefly til nettets bedste priser, kombineret med vores udvalgte hoteller med gode anmeldelser. Brug søgemaskinen til at finde det helt rigtige for dig og din familie.

Hvor rejser man hen i julen?

Svaret på spørgsmålet tager udgangspunkt i, hvorfor du ønsker at rejse i julen: Er det for at opleve julen på en anden måde, så prøv en af de europæiske storbyer, hvor du kan gå til julegudstjeneste i enorme katedraler og synge julesange på hyggelige markeder. Er det for at få varmen og komme væk fra den klassiske, europæiske juletradition, skal du bevæge dig langt østover mod Asien, hvor andre religioner dominerer, og hvor sol og varme gør julen til en helt anden oplevelse.

Julerejser til Gran Canaria
"Den Store Kanariefugl", som faktisk kun er den tredjestørste af De Kanariske Øer, er en stædig klassiker, som trækker tusindvis af besøgende i julen, og hen over nytåret. Efterlad decembers mørke, kolde indeliv derhjemme og tag ud i Atlanterhavet, hvor dagligdagen byder på behagelige temperaturer, masser af sol, lyse aftener og mulighed for udendørs aktiviteter. Sørg for at være ude i god tid hvis du vil til Gran Canaria i julen og vil have mulighed for at vælge mellem de bedste flybilletter og hotelværelser.

>> Læs mere om rejser til Gran Canaria her

Julerejser til Thailand
Selvom Thai'erne ikke er kristne, og dermed ikke har en juletradition som vores, så gør de en dyd ud af at banke julestemning op for gæsterne. Så når du er færdig med at bade i tropiske temperaturer udenfor, kan du gå en tur rundt om juletræet i lobbyen på hotellet, og høre klassiske julesange ud af højttalerne. En rejse til Thailand i julen er lig med sikker sol og varme, lækkert mad og rigtig meget for pengene.

>> Læs mere om rejser til Thailand her

Julerejser til New York
I "Verdens Hovedstad" blliver der ikke sparet på kitch, glimmer og julelys i december. Gå en tur ad Fifth Avenue og se de ekstravagant pyntede vinduer i flagship stores fra nogle af verdens mest kendte brands. Eller tag en skøjtetime på den berømte skøjtebane i Central Park. Når julen er ovre gør New York sig klar til at fejre nytåret på den ikoniske Times Square, hvor verdens største nytårsfest løber af stablen. Book en julerejse til New York og prøv en anderledes jul.

>> Læs mere om rejser til New York her

Tenerife
På De Kanariske Øer er temperaturen i december ganske lækker. Dagtemperaturer i starten af tyverne og solskinstimer nok til at farve en bleg dansker, som dog skal være i vikinghumør for at gå i vandet, da vandtemperaturen på dette tidspunkt er dykket betragteligt. Mange vælger at rejse på juleferie på Tenerife, eller en af de andre Kanariske Øer, for at slippe for gaveræset herhjemme, og julen her er da også ganske anderledes end i Danmark - ikke mindst er maden ganske anderledes. Tag på udflugt til den fantastiske keglevulkan Teide, eller lej en bil og kør øen rundt for at indtage mageløse udsigter og besøge små byer med ø-charme.

>> Se alle rejser til Tenerife her

Hvis du vil rejse i juleferien, så brug vores søgemaskine til at sammensætte en fleksibel rejse, hvor du kombinerer en billig flybillet med vores håndplukkede og charmerende hoteller over hele verden. Når du bestiller indkvartering og fly sammen hos Escapeaway, er din ferie sikret af Rejsegarantien. God jul og god tur!

>> Se også rejser i december
>> Se også rejser i januar