Billige rejser i juli måned?

Er du blandt dem der holder ferie i juli måned så ved du nok, at det også er her at priserne ikke er de billigste hvis du f.eks. sammenligner med rejser i juni eller august måned. Men det er også her du kan regne med det bedste vejr på de nærmeste rejsemål, så der er ingen undskyldning: Book din rejse i juli hos Escapeaway i dag!

At priserne er højere for en ferie i juli skyldes naturligvis den større efterspørgsel, som primært er på grund af skolernes sommerferie, og det man tidligere kaldte 'industriferien' - altså de 3 naturlige ferieuger i juli, hvor fabrikker og mange kontorer før i tiden lukkede helt ned. Det er yderst sjældent at du finder meget billige afbudsrejser fra charterbureauerne i juli og det sammen gælder flyselskaberne, der ved at det er her de skal tjene penge. Det bedste råd vi kan give dig, hvis du absolut skal rejse i juli, er at bestille i så god tid som muligt, for så har du chance for at få del i de billigste flybilletter som flyselskaberne altid sælger først og ofte desuden store bestil tidligt-rabatter fra hotellerne.

Vejret i juli behøver nok ikke meget rekalme, på langt de fleste destinationer er det stabilt, varmt og med lange lyse timer, men fx. på populære rejsemål som Tyrkiet og Cypern, kan juli faktisk være så varm, at nogle rejsende vil undgå dem. På alle beskrivelser af rejsemål finder du en kort oversigt over vejr og klima.

De bedste rejsemål i juli

Hvor skal man rejse hen i juli?

I juli måned er flyselskabernes og lufthavnenes kapacitet spændt til det yderste, og ofte er det antallet af flysæder som sætter begrænsningen i forhold til rejsemål. Fx. er flyafgange til Mallorca og Kreta populære, da det er solsikre destinationer indenfor relativt kort flyvetid. Men da fly er den eneste transportform, sætter det store krav til kapaciteten. Omvendt har bl.a. Italien og Frankrig været populære blandt danskere, da man selv kan køre dertil, og dermed spare en stor del af prisen for en ferie i juli.

Her finder du lidt inspiration til rejsemål i juli med Escapeaway:

Italien
Der er ingen over og ingen ved siden af. Italien er danskernes foretrukne rejsemål i juli, og det skyldes en perfekt kombination af overkommelig afstand, fornuftige priser, dejligt vejr... og så er der lige pizza og pasta. I det nordlige Italien finder man klassiske favoritter som De Store Søer, hvor visse rejsemål langs Gardasøen er regulære dansker-enklaver i juli måned. Længere mod sydøst finder man de utrolige strande langs Adriaterhavet, hvor særligt Bibione, Rimini og Lidoerne er populære - alle indenfor 16-18 tiemrs kørsel fra den danske grænse.

>> Se alle rejser til Italien her

Frankrig
Ligesom Italien, har Frankrig fordelen af, at ligge forholdsvis tæt på Danmark, og mange af de østlige og nordlige destinationer i Frankrig er overkommelige at køre til på en ferie i juli. For børnefamilien er det muligt at køre til fx. Disneyland Paris, og for de historieinteresserede kan man tage imponerende mindesmærker i øjesyn fra begge verdenskrige i det nordlige Frankrig. I det sydlige Frankrig findes klassikere som fx. Rivieraen med Nice, Cannes og Monaco, ligesom man kan opleve det smukke Alsace og den smukke og historiske storby Strasbourg, som ligger kun ca. 9 timers kørsel fra Grænsen.

>> Se alle rejser til Frankrig her

USA
Juli måned er også en populær måned til at tage en længere ferie i USA. Det her er landet, som byder på rejsemål af alle typer, fra sitrende storbyer, til øde bjerge, glohede ørkener og imponerende floder. Sommermånederne er perfekte til et road-trip i den nordlige del af USA, hvor man bl.a. kan fremhæve New England i nordøst med den smukke storby Boston og smukke naturoplevelser i bjerge og bakker. Eller Pacific Northwest, som giver dig storbyerne Seattle og Portland, smukke kyststrækninger og eksplosive vulkaner.

>> Se alle rejser til USA her

Sådan booker du en billig solferie i juli til varme rejsemål

Brug vores søgemaskine til at finde et perfekt rejsemål i juli. Vi sammensætter udvalgte og håndplukkede hoteller med nettets billigste flybilletter med rutefly, så du kan flyve til alle større lufthavne i verden med kun et enkelt skift. Din ferie i juli bliver fleksibel og kan have lige den længde, som passer med de bedste flybilletter, eller med din planlægning. Booker du fly og hotel samlet hos Escapeaway er du desuden dækket af Rejsegaranti, så du og din ferie er sikret bedst muligt.

>> Se også info om rejser i sommerferien
>> Eller læs om rejser i efterårsferien