Billige rejser i november - flyv ud og bliv ladet op

Indrømmet: November kan være lidt en kedelig størrelse. Klemt inde mellem efterårsferie og jul er der det her lange stræk af elendighed med efterårsstorme, tiltagende vintermørke og iskold regn, som ikke ligefrem bidrager til optimismen. Det er derfor ikke helt tosset at kigge sydpå og tage en rejse i november, hvor du får billige flybilletter, billige hotelværelser og masser af plads på alle destinationer. Kan du nøjes med temperaturer i starten af de to-cifrede er mange steder i Sydeuropa stadig oplagte valg. Er du derimod til sol og strand, så skal du altså flyve minimum 5 timer, til klassiske solferie-rejsemål som fx. De Kanariske Øer eller Dubai.

Med Escapeaway kan du booke en rejse i november, hvor I flyver med rutefly fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Når du booker hotel og flybillet sammen hos os, er du sikret af rejsegaranti - og du kan endda få billeje med i pakken. Vi giver dig også mulighed for valgfri afrejsedato og rejselængde, så du kan få en ferie i november til lavpris og i høj kvalitet.

De bedste rejsemål i november

Hvor skal man rejse hen i november?

Gran Canaria
Tjah, en novemberdag på Gran Canaria svarer vel til en almindelig god sommerdag herhjemme. Temperaturerne ligger i starten af 20'erne, og gerne op omkring 25 grader på de bedste dage. Solen skinner i gennemsnit omkring 6 timer om dagen, og selv vandtemperaturen er fornuftig med ca. 22 grader. Oven i købet er der gode flyforbindelser til Las Palmas, og flyvetiden er kun godt 5 timer med direkte ruter. Gran Canaria er af vulkansk oprindelse ligesom søstrene, som til sammen udgør De Kanariske Øer. Er du en kanarisk veteran, vil du måske hellere prøve en af de andre, fx. Tenerife eller Lanzarote?

>> Alt om rejser til Gran Canaria her

Californien
I princippet har Californien nok at byde på til flere måneders rejse. Ud over at være USAs mest folkerige stat, og et økonomisk lokomotiv af dimensioner, så finder man også både legendariske storbyer som Los Angeles, San Diego og San Francisco, utrolige nationalparker som Yosemite, Death Valley og King's Canyon, og kendte vejstrækninger som Highway One, Route 66 og Tioga Road, foruden flere store bjergkæder og ørkener. Californien har alt hvad du kan begære, og i den sydlige del er temperaturerne stadig sommerlige, selv hvis du rejser i november. Og så skader det jo ikke, at der er lidt bedre plads på de mest efterspurgte seværdigheder.

>> Alt om rejser til Californien her

Cypern
På denne dejlige Middelhavsø, tæt ved både Afrika og Israel, holder de fast i de sommerlige temperaturer som nogle af Europas sidste, og særligt i starten af november får du her ofte temperaturer op i starten af 20'erne, og en vandtemperatur i samme størrelse. Cypern er ligesom andre Middelhavsøer tilsået med masser af fortidsminder fra forskellige folkeslag som har bosat sig her over tid. Tag en udflugt til smukke Cape Greco, oplev de charmerende havneby Kyrenia eller se det mystiske Saint Hilarion Castle på din rejse til Cypern i november.

>> Alt om rejser til Cypern her

Thailand
Dejlige Thailand siger farvel til regntiden, men har stadig fornuftige temperaturer, når du rejser i november. På den store ø Phuket får du temperaturer op omkring de 30 grader i dagtimerne, og mange betragter denne tid som noget af det bedste, hvis man også gerne vil ud og opleve noget af det Thailandske fastland, fx. en rejse med tog ad det langstrakte land, fra Sungal Kolok i syd til den pulserende hovedstad Bangkok i midten - eller helt til Chiang Mai i nord. Undervejs kan du tage en afstikker til Hell Fire Pass og broen over floden Kwai.

>> Alt om rejser til Thailand her

Sådan booker du en billig solferie i november til varme rejsemål

Uanset hvor du ønsker at rejse hen i november, så kan du bruge vores søgemaskine til at sammensætte en fleksibel rejse, hvor vi kombinerer vores håndplukkede hoteller med nettets billigste flybilletter. På den måde får du en billig pakkerejse, som også er dækket af Rejsegaranti. Du kan rejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg med ankomst i en større lufthavn tæt på rejsemålet. God tur!

>> Se også rejser i oktober
>> Se også rejser i januar