Rejser til nytår - Billige Nytårsrejser til spændende byer

Når klokken falder i slag, og et år rinder ud på godt og ondt, ønsker mange af os at fejre det under minderige forhold. En nytårsrejse er et godt bud på en helt speciel fejring, sammen med vennerne, med den eneste ene eller med hele familien. Find din nytårsferie hos Escapeaway, specialist i rejser hvor du bor på nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser.

Ønsker man at lægge hele juleræset, byttedagene og nytårsfesten bag sig, kan man med fordel tage rejse i hele juleferien, især hvis man har børn med. Hvis det er 'medarbejderjul' og helligdagene falder perfekt, kan man i nogle tilfælde nøjes med at trække 4-5 feriedage i regnskabet, men alligevel tage på en rejse over 17 dage. Det er nok til en af de lange rejser til varme, stressfrie og imødekommende Thailand, men mange vælger også at holde deres nytårsferie i en af de mest ikoniske storbyer, hvor historiske bygningsværker eller adresser lægger bagtæppe til fejringen.

Hos Escapeaway kan du altid finde nytårsrejser til en stor del af verdens største nytårsfester, uanset om det er i USA, Europa eller Asien. Du bor på udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og uanset hvor du befinder dig, så er nytårsaften noget specielt - også for personalet på destinationen.

Hvor skal man rejse hen til nytår?

Det er altid op til ens personlige smag, hvordan man bedst fejrer nytår. Skal der være fuld smæk på festen, så tag en af storbyerne og slå dig løs i gaderne sammen med de lokale og andre tilrejsende. Skal den stå på afslapning, familie og hygge, så vælg en af stranddestinationerne, fx. Florida, Thailand, De Kanariske Øer eller fx. Madeira. Herunder har vi kigget på nogle af de mest efterspurgte destinationer, når det kommer til nytårsrejser.

De 5 mest populære rejsemål til nytårsrejser:

  1. London - fest, farver og fodbold
  2. New York - Times Square kalder
  3. Gran Canaria - garant for godt vejr
  4. Rom - topstemning i Den Evige Stad
  5. Paris - Eiffeltårnet funkler som diamanter
  6. Berlin - fest ved Brandenburger Tor

Hvordan booker jeg en rejse til nytår?

Vi har gjort det simpelt for dig at betjene dig selv. Vores robotter finder automatisk de bedste priser på flybilletter og hotelværelser, og som rejsebureau sikrer vi din pakkerejse med Rejsegaranti, så du ikke behøver være bekymret for noget. Lav et opslag i søgemaskinen - I kan rejse fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg - og vælg herefter et hotel, som er lige jer. Alternativt kan I booke transporten selv, og blot finde det rigtige hotel hos os. Fleksibilitet er nøgleordet, og du kan derfor selv vælge afrejsedato og rejselængde, så det passer bedst muligt ind i dine planer.

Storbyer er noget helt særligt på en nytårsaften, og nogle af verdens mest ikoniske hovedstæder lægger kulisser til overdådige nytårsfester, storslået fyrværkeri og opfindsom udklædning.

New York
New York er ikke hovedstad i USA, og ikke engang i staten New York (det er Albany), men man kalder den alligevel ofte for 'Verdens Hovedstad', og så bliver det vel ikke meget større. I centrum af Manhattan finder verdens vel nok største - og i hvert fald mest kendte - nytårsfejring sted. Nuvel, når kuglen endelig falder i slag ved midnat, har Danmark allerede været i gang med det nye år i 6 timer, men alligevel: Intet sted ventes nytåret med større spænding, og her er pakket med mennesker, som hører livemusik, drikker drinks og siger farvel til det gamle år. Og så kan du jo passende opleve byens øvrige verdensattraktioner, når du alligevel er der. Happy new year!

>> Alt om rejser til New York her

London
Lidt tættere på, men alligevel noget der ligner. Når fyrværkeriet brager løs på vej ind i det nye år, bliver det til et bagtæppe af ikoniske bygninger som fx. Tower Bridge, Big Ben, London Eye og Westminster Abbey. London er kendt verden om for sine fantastiske klubber, så er du til fest hele natten, er en nytårsrejse til London et 'must', og med gode flyforbindelser til Danmark er det nemt og billigt at komme frem og tilbage. Bo på et af vores udvalgte hoteller i briternes hovedstad, som alle er beliggende i centrum med nem adgang til de største oplevelser. Happy new year!

>> Alt om rejser til London her

Rom
Hele Roms centrum er gennemsyret af nytårsfejring, så hvad enten du vil opleve den fra et lille spisested på en piazza, eller opleve den intense stemning på Peterspladsen, så er Rom en by, som er interessant som ramme om en god nytårsferie. Selve aftenen er sådan set rimelig stille, men som klokken nærmer sig midnat begynder romerne at summe ud i gaderne, i tide til at opleve det omfangsrige fyrværkeri. Husk det røde undertøj - det betyder at du bliver rig i det kommende år ifølge romersk tradition. Felice anno nuovo!

>> Alt om rejser til Rom her

Paris
Står den på kæresteferie hen over julen og nytåret, så er intet sted i verden vel mere romantisk end Paris. Med Seinen som lærred og attraktioner i verdensklasse som Eiffeltårnet (ja, vi nævner den faktisk), Triumfbuen og Louvre på listen, så kan det næsten ikke gå galt. Paris er ikke en varm destination omkring årsskiftet, men mindre kan også gøre det, når man skal trave byen tynd. Den officielle nytårsfejring i Byernes By foregår på Champs Élysées op mod Triumfbuen. Bonne année!

>> Alt om rejser til Paris her

Barcelona
I Barcelona er man også glad for rødt undertøj, men en guldring i vinglasset er dog at betragte som den sikre vej til rigdom i det nye år, når der kaldes til 'Nochevieja' - nytårsaften. I den katalanske storby finder man den officielle nytårsfest på Montjüic, med live musik, kæmpe lysshow og naturligvis fyrværkeri. Også Placa Catalunya er et populært fejringssted, ligesom den lokale klubscene er kendt for nogle legendariske nytårsfester. ¡Feliz año nuevo!

>> Alt om rejser til Barcelona her

Når du tager på nytårsrejse med Escapeaway, bor du på udvalgte og håndplukkede hoteller med stil og charme, med unikke beliggenheder og tæt på centrum. Brug vores søgemaskine til at sammensætte dit favorithotel med billige flybilletter med rutefly til en af vores spændende destinationer. Oplev nytåret på en ny måde, når du rejser ud i verden på eventyr. Godt nytår!

>> Læs om rejser i juleferien her
>> Læs om rejser i december her