Ferieboliger i udlandet

Her kan du finde billige ferieboliger i udlandet, herunder i alle danskernes favorit-ferielande i Sydeuropa, fx. i Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland mfl. Bestil din feriebolig hos Escapeaway sammen med flybillet og billeje og bliv sikret af Rejsegaranti - samtidig med at du får nettets bedste priser.

Vores smarte søgemaskine søger automatisk efter de bedste priser på både ferieboliger og flybilletter, og du kan flyve fra både København, Aarhus, Aalborg, Billund og Hamburg lufthavn for maksimal fleksibilitet.

Du kan naturligvis også vælge at booke din feriebolig som en del af en kør-selv-ferie, hvor du selv sørger for transporten. Det er populært især til lande som Italien og Frankrig, hvor man kan nyde fleksibiliteten ved at styre afgangstider selv, ligesom man kan få trygheden ved at køre i sin egen bil. Men særligt udenfor højsæsonen er det muligt at få billige flybilletter til mange lufthavne i ferieområderne, hvor man kan leje en bil billigt og dermed stadig have mulighed for at komme rundt på egen hånd - uden at man skal køre et halvt døgn ned gennem Europa.

Hos os dækker ferieboliger bredt over simple feriehuse, ferielejligheder, ferievillaer og særlige steder som fx. Agriturismo eller Finca. Nogle vil være deciderede sommerhuse, mens andre er centrale boliger i større byer, hvor man kan få sit eget lille køkken til indtagelse af morgenmad og andre lette måltider, imellem de mange timer på gåben rundt i byen.

Blandt de mest populære destinationer for ferieboliger finder man klassiske navne som Gardasøen, Mallorca, Malaga, Toscana, Sydspanien og flere andre.

>> Se alle rejsemål og destinationer her

Billige ferieboliger til leje

Escapeaway er specialist i rejser, hvor du bor i håndplukkede ferieboliger. I vores brede program finder du derfor både ferieboliger, som er tæt på havet, centralt i storbyerne, eller som ligger idyllisk i baglandet. Der er ferieboliger, som er specielt velegnet til en familieferie eller for jer, der ønsker fred og ro med betagende udsigter. Under rejsetemaer har vi opdelt de forskellige rejser i emner, så du nemt og hurtig kan finde den rejse, som opfylder dit behov.

Rejs som du vil

Uanset om du selv vil stå for transporten eller bestille en pakkereje, hvor der indgår flyrejse, feriebolig og lejebil, finder du ferieboliger på de mest populære rejsemål i Sydeuropa. Du kan også vælge en af de populære bilrundrejser, hvor du bor i flere udvalgte ferieboliger under rejsen. I nedenstående oversigt kan du læse mere om de enkelte ferieboliger og rejsemål i programmet hos Escapeaway.

Ferieboliger i Italien

Italien er hvert år i top, når det gælder antallet af danskere, som holder ferie i en af de mange spændende regioner i støvlelandet. Hos Escapeaway kan du finde billige ferieboliger på rejsemål som Toscana, Umbrien, Sardinien, på Amalfikysten og Sicilien. Vi tilbyder både ferieboliger i nærheden af de mange dejlige strande i Italien og naturligvis også i baglandet hvor du er helt tæt på den smukke natur.

>> Se alle ferieboliger i Italien

Ferieboliger i Portugal

Portugal er et land, hvor du virkelig får meget ferie for pengene, når du sammenligner priser på ferieboliger med lande som Italien, Frankrig og Spanien. De fleste, som rejser til Portugal, holder ferie i Algarve, men jeg vil da gerne opfordre dig til at læse mere om de andre rejsemål i Portugal som f.eks Lissabonkysten eller Nordportugal. Er du til smuk natur, så se de håndplukkede ferieboliger hos Escapeaway på øgrupperne Azorerne og Madeira.

>> Se alle ferieboliger i Portugal

Ferieboliger i Spanien

Spanien er det land i Europa, som har flest danske besøgene, og sådan har det været i mange år. Escapeaway tilbyder ferieboliger på de mest populære rejsemål i Spanien, f.eks Mallorca, Gran Canaria og i Andalusien. Du kan vælge at bestille en feriebolig og selv arrangere transporten til Spanien, eller købe en pakkerejse hvor der indgår flyrejse, feriebolig og lejebil.

>> Se alle ferieboliger i Spanien

Sådan booker du en billig feriebolig i udlandet med Escapeaway

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte ferieboliger med gode anmeldelser. Kombinér ferieboligen med en billig flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti.

Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Den Italienske Riviera her
>> Se en række udvalgte luksushoteller her