Rejser til Emiraterne

De forenede Arabiske Emirater (eller blot 'Emiraterne') er et land som i de seneste 40 år har udviklet sig i raketfart. Siden uafhængigheden fra Storbritannien og opdagelsen af enorme mængder af olie er landet blevet et af verdens mest velhavende lande. Og med et befolkningstal på ca. 5 millioner hvoraf 20% er statsborgere er det tydeligt at landet er blevet attraktivt sted for omverden at bosætte sig, og mange folk som immigrerer til landet er fra østen. Asiater og indere dominerer befolkningstallet, med over 50%. Det er derfor ikke usandsynligt, at du kan få serveret klassiske indiske retter og thai mad i et land som er overvejende arabisk. Denne åbenhed og i høj grad internationalisering af emiraterne er uden sammenligning i mellemøsten.

De Forenede Arabiske Emirater består af 7 emirater kaldet: Umm al-Quwain, Dubai, Fujairah, Ajman, Ras Al-Khaimah, Sharjah og Abu Dhabi. Især Abu Dhabi og Dubai er områder som er velkendt for at være beboet af ekstremt velhavende forretningsfolk er oliesheiker. Byer som Dubai som er vokset op midt ude i ørkenen er et mageløst syn. Cutting edge moderne arkitektur og teknologi findes her. Med hele 2 lufthavne, verdens højeste bygning, Burj Khalifa, med hele 828 meters højde og et af verdens mest luksuriøse hotel, Burj Al arab er Dubai et trumfkort i De Forenede Arabiske Emirater. I modsætning til mange andre arabiske lande så har man her i de Forenede Arabiske Emirater et meget frit menneskesyn. Man går ind for menneskerettigheder, kvinder må køre bil, alkohol må indtages til en vis grad og med måde. Her er det tilladt at sige sin mening, bevæge sig frit, religionsfrihed og blive retfærdigt behandlet og ret til at forsvare sig såfremt man skulle blive sigtet.

Hvordan bestiller jeg en rejse til Emiraterne?

De forenede Arabiske Emirater er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Escapeaway. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for rejser til De forenede Arabiske Emirater.

I et land som ikke ville være dét det er i dag uden verdenssamfundet, har befolkningen forstået vigtigheden af internationaliseringen. Dog selvom mange ting er accepteret som er atypiske af et muslimsk land, skal det stadigvæk huskes at befolkningen er muslimer og alkohol er ikke velset. Det er ikke fuldstændig umuligt at indtage, men skal gøres enormt velovervejet og med måde.

Emiraternes rolle i Mellemøsten

Emiraterne har indbyrdes og nu samlet, som De Forenede Arabiske Emirater, altid prøvet at udskille sig lidt fra den arabiske verden. Emiraterne har en lang historie med Persien, landområder i det østlige mellemøsten. Handlen imellem parterne kan dateres til lang tid før Kristi fødsel. Emiraterne har altid været kendt for at være forretningsmænd i hjertet og har altid gjort sig godt på handel. Emiraterne har oftest ikke følt sig som en del af den arabiske verden, men nærmere den persiske, hvilket har resulteret i megen utilfredshed da områderne har bl.a. været under Det Osmanniske Emperie. I dag er landet frit fra nogen form for besættelsesmagt og har været selvstændige siden 1971. I mellemtiden var opdagelsen af olie blevet gjort i landet, og dette gjorde at landet har en enorm velstand den dag i dag. Rent Geografisk er De Forenede Arabiske Emirater ikke særlige skånsomme. Terrænet er barsk og størstedelen af tiden goldt. Omtrent 85% af landets areal er bestående af ørken, så hvad man ikke har af muligheder oppe på landjorden, må man jo havde i undergrunden, og det har uden tvivl kommet det lille land til gode at besidde enorme mængder af olie. D

Fly

Indtast dine ønsker i søgemaskinen, og husk, at du altid kan søge efter både retur- og enkeltbilletter, samt på hvilket tidspunkt du vil flyve. Du kan også vælge, om du vil have den billigste pris, hvor der eventuelt er mellemlanding eller om du kun er interesseret i at flyve direkte.

Rejser til de Forenede Arabiske Emirater med Escapeaway. Der er i de Forenede Arabiske Emirater en mangfoldighed, der er enormt atypisk for et arabisk land.

Charterrejse eller på egen hånd?

Oplev et land som er yderst veludviklet og som kan tilbyde et ekstremt luksuriøst ophold på et af de mange overdådige hoteller, og det er både trygt og sikkeret at rejse på egen hånd. Begrebet charterrejser dækker over mange rejseformer, og i dag er en charterrejser ikke nødvendigvis det samme som for år tilbage. Mange rejseselskaber tilbyder den klassiske ferie med fly, hotel og transfer, men også All Inclusive, koncepthoteller og kombi-rejser for blot at nævne nogle eksempler. I søgemaskinen kan du sammelige priser på alle fly og hoteller og ofte vil du opleve at det er meget billigere at rejse på egen hånd og bo på det samme hotel som du kan få på en charterferie.

Når du sammenligner priser på charterrejser til Forenede Arabiske Emirater, så vær opmærksom på at du også vil få de bedste tilbud som ofte er det man kalder afbudsrejser eller restpladser. Uanset hvad man kalder rejser der sælges til stærk nedsat pris, så gælder det om at man er opmærksom på om det er med specificeret hotel eller ferielejlighed, eller uspecificeret som man først får oplyst ved ankomsten. Nogle charterbureauer sælger også et rejsemål uspecificeret. Hos Escapeaway sælger vi udelukkende navngivende hoteller som alle har gode anmeldelser.

Læs mere om afbudsrejser til Emiraterne

Rejsemål i Emiraterne

 • Dubai
  73 hoteller
  I Dubai får du det perfekte miks af bade- og storbyferie. Men ikke blot det. En rejse til denne kosmopolitiske metropol er en chance for at opleve en by som ingen anden. Her venter dig alt fra futuristiske skyskrabere til fine sandstrande.
 • Abu Dhabi
  12 hoteller
  Abu Dhabi er det kulturelle centrum for De Forenede Arabiske Emirater. Udover kunst og arkitektur i verdensklasse kan du på en rejse til Abu Dhabi nyde godt af lange, flotte sandstrande samt masser af forlystelser for hele familien.

Populære hoteller i Emiraterne

Emiraterne, Dubai
9,0
Fabelagtigt
8009 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 42 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Emiraterne, Dubai
9,5
Fabelagtigt
462 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 32 km
 • Nærmeste strand: ca. 4 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Emiraterne, Dubai
9,7
Fabelagtigt
17056 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 41 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Pool (evt. sæsonåben)