Afbudsrejser til Frankrig

Frankrig er kærlighedens land, med alt lige fra det hyggelige lavland til det romantiske højland. Frankrig er et land som har alt lige fra sneklædte bjergtoppe, til rolige marker, blæsende klipper og varme sandstrande. Besøg Frankrigs og kærlighedens hovedstad Paris og forelsk dig på ny. Med seværdigheder som Louvre, Eiffeltårnet, Champs-Élysées, Notre Dame og mange andre vil besøget under ingen omstændigheder være kedeligt. Ønsker man en mere aktiv ferie på pisterne har Frankrig nogle af verdens bedste, såsom Alpe D'huez. Er det nærmere sandstrande og afslapning man søger på sin ferie skal man besøge byen Nice. Lokaliseret i det sydøstlige hjørne af landet og med kystlinje ud til Middelhavet er byen et direkte fantastisk sted at slå et tæppe ud i sandet og slikke sol. Lige meget hvor i Frankrig du vælger at rejse til vil det nok være en god ide at medbringe en fransk parlør og endnu bedre at lærer nogle franske gloser. Selvom de er ved at blive bedre, er franskmændene bagud hvad angår fremmedsprog. Det er langt fra alle franskmænd der kan forstå eller snakke engelsk.

Find din afbudsrejse til Frankrig i rejse søgemaskinen hos Escapeaway Rejser, vi sammenligner priser på afbestillingsrejser til Frankrig fra alle flyselskaber og hoteller i databasen.

Du kan også læse meget mere om alle rejser til Frankrig og få inspiration til din ferie. I vores guide om rejsemål i Frankrig skriver vi bla. om seværdigheder, kulturen, maden og meget mere.

>> Se priser på rejser til Frankrig

 

Last minute restpladser Frankrig

Foto: Hos Escapeaway finder du mange charmerende hoteller i mindre franske landsbyer

Afbudsrejser til Frankrig udbydes primært af det, vi kender som charterselskaber, men også andre former for rejsebureauer og rejsesøgemaskiner tilbyder rejser til nedsat pris. Du kan f.eks. finde afbudsrejser, hvor et flyselskab har mange ledige pladser og kombinere det med et billigt hotel.

For at finde din rejse til Frankrig indtaster du blot dine ønsker i rejse-søgemaskinen, og husk, at du altid kan søge på dato, afrejselufthavn, rejseselskab, rejsemål, antal personer og meget mere, hvilket gør at du får et meget præcist overblik over afbudsrejser til Frankrig. Finder du en rejse, du vil købe, eller vil du have mere information, så er det bare at klikke på ”fortsæt”.

Begrebet afbestillingsrejse dækker over mange rejseformer og du kan både købe rejse på tilbud som krydstogt, rundrejser, safari-rejser og mange flere. En af de mest populære rejseformer til Frankrig er all inklusive, og efterhånden kan du finde rigtig mange last minute rejser til Frankrig, der inkluderer all inclusive-konceptet. All inclusive betyder, at du på din ferie har inkluderet alle måltider og drikkevarer, men du kan under hver rejse i søgemaskinen læse mere om, hvad prisen inkluderer. Husk altid at sikre dig om afbudsrejsen er specificeret eller uspecificeret, og du dermed kender hotellets navn inden afrejse!

Du kan finde flere informationer om rejser til Frankrig og de forskellige regioner i landet her på Escapeaway Rejser. Det er også altid en god ide at besøge turistkontoret der gerne hjælper med gode råd og rejsetips.

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Rayol-Canadel-sur-Mer
9,3
Fabelagtigt
345 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Normandiet, Deauville
9,0
Fabelagtigt
598 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Korsika, Propriano
9,3
Fabelagtigt
305 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)