Rejser til Murbach

Murbach er en lille by i den sydlige del af Alsace. Med sin gode placering er byen et fint udgangspunkt for flere dejlige udflugtsmål både i selve byen og i seværdige byer som Mulhouse (28 km derfra) og Colmar (31 km derfra).

Mest kendt er byen for sit kloster, Abbaye de Murbach, som ligger ved foden af Grand Ballon i Vogeserne. Klosteret blev grundlagt i 727 af Eberhard, Greve af Alsace og blev etableret som et Benedictinerhus ved Saint Primin. På det tidspunkt bestod klosterets område af mere end 30 småbyer. Bygningerne og deriblandt også klosterkirken var blandt de første som blev bygget i romansk stil. Under revolutionen i 1789 opløstes klosteret. I dag er det eneste som stadig består af klosterkirken - tilegnet Saint Leger - et tværskib med to tårne og en smuk klosterhave. Klosteret kan den dag i dag besøges på Route Romane d'Alsace.

Murbach i Alsaceer en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi åbner for salget af rejser til Murbach og andre rejsemål i Frankrig. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Murbach, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde til andre områder i Frankrig, f.eks.:

>> Billige rejser til Provence
>> Spændende rejser til Korsika

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Murbach