Rejser til Arcachon

Kystbyen Arcachon er beliggende som en hat på en tange, der løber ud i bugten Bassin d'Arcachon ca. 55 km syd-vest for Bordeaux. Her finder du en populær badeby med en meget fin sandstrand og et mildt klima, der ånder i takt med tidevandets op- og nedture.

Om sommeren er stranden ud for byen spækket med solbadende gæster, men det er ikke umuligt, ganske kort derfra, at finde aldeles forladte strande, hvis man foretrækker lidt mere privatliv. Syd for Arcachon ud mod Atlanterhavet finder man Europas allerstørste vandreklit Dune du Pyla (eller du Pilat), der er ca. 3 km lang og ca. 500 m bred samt 107 m høj. I havet ses et rigt dyreliv, og byen har da også siden tidernes morgen høstet østers ind fra havet med flere anlagte østersfarme, der netop takket være tidevandet er en mulighed her.

Arcachon er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Arcachon. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Arcachon, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Billige rejser til Alsace
>> Billige rejser til Bourgogne

Farver som i en lagune og residens for de rige

Som en lille pudsig krølle er det interessant at vide, at byen blev stiftet i 1857 og hurtigt blev et luksusresort for Spaniens kongelige, for de russiske tzarer og naturligvis for alverdens kunstnere, der kom her for at indfange byens fantastiske farver, der mest af alt minder om dem, man ser i en eksotisk lagune. Der er flere cykelruter, der omgiver byen, ligesom der arranges bådudflugter til pæleskurene ved østersbankerne, fugleparken ved Teich eller ad sejlrenderne, der ændrer sig med tidevandet, der hvor bugten løber sammen med havet.

Bykvarterer og byggestil

Byen er omgivet af en skov bestående af fyr, eg og jordbærtræer, og er inddelt i fire små bykvarterer, der hver har taget navn efter årstiderne og som byder på glimt af byens storhedstid i facaderne på de gamle villaer og paladser, der pryder mange af byens gadestrøg. Byen er kendt for sin helt egen arkitektoniske byggestil, kaldet Arcachonnaise, som er det lokale navn for deres villaer og dækker over en viktoriansk stilart. Det er en levende badeby med en travl stemning i de små butiksgader, hvor der både er apotek, tobakshandler, isbar, supermarked og gængse forretninger, der sælger alt fra legetøj til badetøj. Der er desuden flere spisesteder og caféer med flotte menukort, hvor man så godt som på alle tider af døgnet kan indtage østers. Byens levebrød. Med andre ord: En velfungerende kystby, der tilfredsstiller ethvert af de besøgendes behov.

Bestil billige rejser til Arcachon online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Arcachon. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Arcachon. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Arcachon - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Arcachon. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Arcachon