Bilferie i Frankrig

Frankrig er et utroligt varieret land med perfekte betingelser for en bilferie med spændende oplevelser for hele familien, fra det nære Alsace til det fjerne Bretagne. Book en bilferie i Frankrig med Escapeaway i dag!

Hvad enten I tager turen til Frankrig i jeres egen bil, eller vælger fly, er en bilferie i Frankrig en mulighed for at holde en ferie, hvor I selv bestemmer tempoet og kan besøge de steder, der interesserer jer mest.

Der er stort set altid gode muligheder for at finde billige flybilletter til Frankrig, og det er derfor forståeligt hvis I helst vil springe den lange køretur fra Danmark over. I så fald er det mest optimalt at supplere flyrejsen med billeje i Frankrig, så I stadig får en ferie med den frihed en bil giver.

Frankrig har et velholdt og vidt forgrenet vejnet som betyder, at I på en bilferie kan besøge dejlige sandstrande, charmerende landsbyer, flotte vinslotte og et væld af spændende seværdigheder. Besøg de historiske slagmarker i Nordfrankrig, stå på ski i Alpernes bedste puddersne eller indtag verdens bedste druer på flaske langs de store floder. En bilferie i Frankrig har lidt af det hele, og først og fremmest har du friheden til at planlægge en ferie helt efter jeres ønske.

Frankrig er mange gange større end Danmark, men en bilferie giver jer mulighed for at opleve en store dele af landet, hvis I vælger at rejse rundt mellem forskellige overnatningssteder. Vil I opleve ægte franske kultur, er vores nøje udvalgte hoteller og ferieboliger også i dette tilfælde et oplagt valg.

Book en billig bilferie i Frankrig online

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie i Frankrig. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Læs mere om alle vores rejser til Frankrig
>> Læs også om kør selv-ferie til Frankrig