Rejser til Audierne

Med sin store hvide sandstrand Trescadec og sin pittoreske fiskerihavn samler Audierne alle de glæder, der er ved en badeby, og som man kan dele med sin familie og venner. Her er alle mulige former for aktiviteter; man kan både bade, ro kajak og kano, surfe, fiske på havet og dykke. I hjertet af byen, hvor historiens vingesus ses i arkitekturen, omgivet af et landskab med stendysser og gravhøje fra den yngre stenalder, bliver feriestemningen komplet.

I og omkring Audierne

Kysten har en sti, der breder sig over 4,5 km og som giver mulighed for at nyde forskellighederne fra flodmundingen med sine dale til havet og det mærkbare tidevand, der på få timer kan ændre landskabet og havnen i Audierne. Ved havnen finder man et stort marked, hvor man kan vælge blandt kendte regionale produkter og håndværk: pandekager og kiks, marmelade og bær, osten "pie noire", økologisk brød, fisk og skaldyr. Hver onsdag aften omdannes de små gader i Audierne til en festlig stemning takket være aftensmarkedet for håndværk. Her i hjertet af byen, hvor historiens vingesus ses i arkitekturen, omgivet af et landskab med stendysser og gravhøje fra den yngre stenalder, bliver feriestemningen komplet.

Tidsfordriv i Audierne

Er man i Audierne skal man tage et øjeblik til blot at drive rundt i de små gader eller ved kajen, sidde på en fortovscafé ved vandet eller gå på opdagelse i de mange kunstgallerier. I Audierne kan man få opfyldt alle sine ønsker som turist uanset alder. Her findes et søfartsmuseum der dækker de sidste 2000 år, og hvor man kan lære at slå sømandsknuder. Der er smukke gåture på øen Sein med afgang fra Sainte-Evette, over broen Des Capucins, som tidligere blev kaldt "le petit pont de bois", den lille træbro. Ikke langt fra Pointe du Raz ligger Aquacap, et vandland som tilbyder alle mulige former for vandlege, gejsere, vandrutchebaner samt welness med sauna etc.

Læs mere om Audierne

Rejsemål i Bretagne

Find rejsen til Bretagne her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér