Charterrejser til Frankrig

Find en billig charterrejser til Frankrig hos Escapeaway Rejser. Databasen med rejser opdateres flere gange om dagen, og sammenligner alle aktuelle tilbud på charterferie til Frankrig fra alle flyselskaber og hoteller med gode anmeldelser. Søg din pris nu!

Hos Escapeaway sælger vi udelukkende rejser til nøje udvalgte hoteller i Frankrig, og du kan aldrig bestille en rejse hvor du bor på uspecificeret hotel. Vær opmærksom på at Escapeaway ikke er et charterrejsebureau, og derfor ikke har egne charterfly til rejsemål i Frankrig, og for den sags skyld til andre lande og destinationer. Derimod søger vi efter priser hos samtlige anderkendte flyselskaber og du kan rejse i det antal dage du ønsker. Ofte vil du opleve at en pakkerejse hos Escapeaway er billigere end hvis du køber en charterferie til Frankrig, også selvom det er på samme hotel.

Charterfeie Frankrig

Foto: Oplev de smukke markker med lavendel på en rejse til Provence

Begrebet charterrejse dækker over mange rejseformer, og i dag er en charterrejse ikke nødvendigvis det samme som for år tilbage. Mange rejseselskaber tilbyder den klassiske ferie med fly, hotel og transfer, men også bilrundrejser, All Inclusive, koncepthoteller og kombi-rejser for blot at nævne nogle eksempler, er i dag at finde hos charterselskaberne i Danmark

Hvilke destinationer kan du rejse til i Frankrig?

Ved du hvad en bastillekage er? Hvorfor Mona Lisa smiler? Hvad er en cocarde? Eller ved du hvad det egentlig er med det der franske sprog der får en til at tænke på romance? Kom og søg svarene selv i det smukke land Frankrig. Frankrig har en lang historie bag sig. Romerne beskrev det som et hedensk folk og de frygtindgydende gallere.

I dag er Frankrig beboet af en lang række etniske grupper. Frankrig har igennem mange års koloniseringer rundt om i verden fået sig et ry for at være mangfoldig. Folkefærd fra alle verdens hjørner kan den dag i dag stolt kalde sig franske statsborgere og det er også noget som kan ses på gade niveauet. Befolkningen er af alle farver og tro. Frankrig er et land lokaliseret i Centraleuropa og med en befolkning på godt 63 millioner. Det var også i Frankrig at Europa første gang så en revolution der skulle afskaffe enevældet. En revolution der i dag er kendt som ”Den Franske Revolution” og som affødte en lang række andre revolutioner rundt omkring i Europa, bl.a. den danske revolution bare få år efter..

Du kan i skrivende stund bla. rejse til følgende rejsemål i Frankrig med Escapeaway:

Frankrig er et meget moderne land og et yderst venligt folk at besøge og vil du vide mere om landet og se alle rejser og rejsemål i landet så læs mere i vores guide om rejsemål i Frankrig.

Sådan booker du en fleksibel charterferie i Frankrig

Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker charterrejse til Frankrig, som er 100% fleksibel i forhold til rejselængde og afgangsdato. Vælg selv mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i Frankrig, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én, fleksibel pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Rejser til alle rejsemål i Frankrig finder du her

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Sydfrankrig, Languedoc-Roussillon, Montpellier
9,3
Fabelagtigt
847 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 71 km
  • Nærmeste strand: ca. 15 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Marseille
9,2
Fabelagtigt
629 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Mougins
9,0
Fabelagtigt
771 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Pool (evt. sæsonåben)