Ferie i Frankrig

Det er ikke tilfældigt at der findes et udtryk, der hedder 'frankofil'. Mange rejsende bliver simpelthen så smaskforelskede i Frankrig, at de må komme tilbage igen og igen, til klassiske destinationer som Nice, Paris, Languedoc og mange flere. Book din ferie i Frankrig med Escapeaway i dag!

Frankrig bliver år efter år kåret som verdens mest populære feriedestination, og det er ikke så underligt. Millioner af besøgende fra hele verden kommer her for at opleve gastronomi i verdensklasse, smukke landskaber med middelalderslotte og ikke mindst for at nyde det solrige klima på strandene ved Den Franske Riviera.

En ferie i Frankrig byder på en lang række muligheder for aktiviteter med for eksempel noget af verdens bedste skiløb i Alperne og Pyrenæerne, som om sommeren tilsvarende er et yndet mål for vandreferier. Det er dog langt fra kun den smukke franske natur, som har gjort landet til en feriefavorit.

Den rige kulturarv, det franske køkkens mange delikatesser og landets berømte vine er således mindst lige så afgørende, når millioner af rejsende fra hele verden vælger at tage på ferie i Frankrig.

Hovedparten af Frankrigs besøgende kommer fra andre europæiske lande, og heriblandt er mange danskere som år efter år vender tilbage. Skal jeres næste ferie i Frankrig være en helt særlig oplevelse, er vores charmerende, små hoteller en chance for en ferie med ægte fransk atmosfære og personlig service, som I helt sikkert vil huske tilbage på med glæde i årevis.

Sådan booker du en ferie i Frankrig

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte hoteller i Frankrig med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en tryg og sikker ferie, som er sikret af Rejsegaranti. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie i Frankrig med Escapeaway.

>> Læs mere om alle vores rejser til Frankrig
>> Læs mere om rejser til Paris her

>> Læs mere om ferie

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Sydfrankrig, Languedoc-Roussillon, Montpellier
  • Nærmeste lufthavn: 71 km
  • Nærmeste strand: ca. 15 km
  • Pool
Frankrig, Korsika, Bonifacio
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 4.8 km
  • Pool
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Rayol-Canadel-sur-Mer
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool