Hoteller i Frankrig

Frankrig har i mange år været verdens førende turistdestination med millioner af besøgende årligt. De fleste regioner har derfor et bredt udvalg af hoteller med alt lige fra budgethoteller til luksuriøse boutique-hoteller. Du har flere steder sågar mulighed for at overnatte på et rigtigt Château eller en aktiv vingård. Book dit hotel i Frankrig med Escapeaway i dag!

På mange af de populæreste destinationer er det ofte muligt at bo på en af de store internationale hotelkæder, men skal din ferie i Frankrig være noget særligt, er et af de mindre, mere traditionelle hoteller oftest langt at foretrække. På disse små, ofte familiedrevne hoteller, som dem Escapeaway tilbyder, får du i langt højere grad oplevelsen af den ægte franske kultur. Ligeledes har vores hideaways enestående beliggenhed og er gode udgangspunkter for at tage på spændende udflugter.

Hos Escapeaway ved vi, hvor afgørende for en vellykket ferie det er, at man føler sig godt tilpas på sit hotel. Derfor har vi håndplukket alle de hoteller i Frankrig, du finder i vores program. Et af de vigtigste kriterier, når vi vælger et hotel, er anmeldelser, der skiller sig positivt ud. Tilfredse gæster er således et af de mest sikre tegn på kvalitet. Vi laver dog naturligvis også vores egen vurdering af stedet. Mange af dem har vi personligt besøgt.

>> Læs meget mere om vores rejser til Frankrig

>> Læs mere om hoteller

Kort over Frankrig

Populære hoteller i Frankrig

Frankrig, Korsika, Porto-Vecchio
9,7
Fabelagtigt
191 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Marseille
9,0
Fabelagtigt
3770 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Frankrig, Sydfrankrig, Provence og Côte d'Azur, Apt
9,6
Fabelagtigt
298 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Afstand til havet: ca. 92 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan finder du det helt rigtige hotel i Frankrig

På de fleste steder byder man gæster af alle aldre varmt velkommen. Hos Escapeaway finder du også både hoteller, som henvender sig mest til familier, mens nogle har en nedre aldersgrænse. Vi har desuden selv lavet en række rejsetemaer, så du nemmere kan finde et hotel i Frankrig, der passer til dine ønsker for ferien. Når vi vælger at inkludere et hotel under et bestemt rejsetema, kan det både være en vurdering i forhold til udvalget af faciliteter og aktiviteter på selve hotellet, men også hvilke muligheder nærområdet byder på.

Måske ønsker du at finde et lille, intimt boutique-hotel for to i en af Franskrig mange hyggelige landsbyer eller midt i Paris? Det er perfekt til en ferie med ”det lille ekstra”. Ikke mindst, når du lige ude for døren vil kunne gå på opdagelse i smalle gader og på brostensbelagte torvepladser studere menukort med franske fristelser.

Rejser du med børn, står en pool eller badestrand nok endnu højere på ønskelisten end stemningsfulde bistroer. Derfor inkluderer vores udvalg da også mange hoteller i Frankrig, hvor du bor tæt på stranden, for eksempel langs Den Franske Riviera. Brug vores søgemaskine til at sammenligne priser på alle hotellerne i Frankrig. Du kan let justere din søgning, hvis du har bestemte ønsker til beliggenhed, faciliteter og hoteltype.

Hos Escapeaway kan du selv bestemme varigheden på din rejse. Du kan med fordel bestille dit hotel som en del af en pakkerejse inkl. fly, så den er dækket af Rejsegaranti. Vi har også gjort det nemt for dit at bestille en lejebil eller transfer tur/retur fra lufthavnen til dit hotel. Foretrækker du selv at arrangere rejsen, kan du naturligvis blot nøjes med at booke hotellerne gennem os.