Hideaways og boutique-hoteller i Île-de-France

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Île-de-France lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Île-de-France når ferien skal have et ekstra krydderi.

Med over 50 millioner besøgende om året er Île-de-France verdens største turistdestination. Det skyldes først og fremmest, at denne region er nogenlunde identisk med Paris' udbredelse, hvis man regner den franske hovedstads vidtrækkende forstæder med. De bymæssige bebyggelser udgør dog ikke hele Île-de-France, som således også er kendt for skøn natur i form af parker, skove og flodområder. Selvom Île-de-France er den tættest befolkede region i Frankrig, inkluderer udkanten af regionen desuden landbrugsområder, der hører til blandt de mest produktive i landet.

Byernes by

Det er dog Paris, der er landets økonomiske centrum, og ikke landbruget, som gør Île-de-France til Frankrigs ubestridt rigeste region. Hovedparten af regionens indbyggere bor og arbejder i Paris-byområdet, hvilket betyder, at de ydre, landlige dele af regionen er tyndt befolkede.

Rejser du til Île-de-France, vil Paris da også være det oplagte fokuspunkt. Det er således ikke uden grund, at Frankrigs hovedstad år efter år kåres til et af verdens mest interessante storbyrejsemål. Få byer har så meget at byde på som Paris, hvilket gælder både for par på en romantiske weekendtur, familier med Disneyland Paris højt på ønskelisten eller kunstinteresserede, som vil udforske kunstskattene på Louvre.

Udover et sandt overflødighedshorn af kulturelle seværdigheder er Byernes By er også berømt for de kulinariske oplevelser. Her kan du glæde dig til at udforske alt fra simple gadekøkkener til eksklusive Michelin-restauranter. Sidst, men ikke mindst, rejser mange naturligvis også hertil blot for at opleve pariserstemningen i den central bys gamle, smalle gader, hvor  den charmerende arkitektur og livet på cafeerne er en uforglemmelig oplevelse i sig selv.

Øen Frankrig

Rejser du til Île-de-France, der kan oversættes til "Øen Frankrig," kan du nemt bruge mange dage på bare at udforske hovedstadens seværdigheder og attraktioner. Det kan dog også varmt anbefales, at sætte god tid af til at besøge nogle af de andre seværdigheder og mindre byer i regionen.

Det er for eksempel næsten et must også at besøge Versailles, der ligger i Paris' vestlige udkant. Slottet, Château de Versailles, og den tilhørende barokhave, er enestående og har dannet ramme om flere stormagtspolitiske begivenheder i tidens løb. Ligeledes er Fontainebleau omkring 67 sydøst for Paris kendt for sit flotte renæssanceslot og den omkringliggende, 280 kvm store skov Forêt de Fontainebleau, som indbyder til både vandre- og cykelture i skønne grønne omgivelser.

Der er med andre ord masser at se og opleve i Île-de-France, uanset om du tager på en rundrejse eller har din base Paris.

 Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Île-de-France være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hideaways i Île-de-France

  • Gæstebedømmelser 9,3
    Paris
    17 hoteller
    Paris er et af de steder, du bør opleve mindst én gang i livet. Byernes by har museer og seværdigheder nok til mange rejser. Du skal naturligvis også give dig selv god tid til at nyde byens berømte, klassiske bistroer og udforske udvalget i ... de mange spændende boutiques. Læs mere