Paris Charles de Gaulle lufthavn

Lufthavnen er en af detravelste i Europa, og ligger 23 km nordøst for centrum af Paris, og ligger således indenfor rækkevidde af nogle af verdens mest berømte seværdigheder. Charles de Gaulle lufthavn ligger tæt på Roissy-en-France og ligger således også i nærheden af Epiais-lés-Louvres, Le Mesnil-Amelot, Le Thilay, Mauregard og Mitry-Mory. 

Lufthavnen betjener over 70 millioner passagerer om året, hvilket betyder at lufthavnen kan virke ganske overfyldt på de travleste tidspunkter. Men flytrafikken foregår dog som oftest relativt gnidningsløst, og passagerer der ankommer tidligt vil finde rige muligheder for underholdning, lige fra franske bistroer til en afslappende massage.

Lufthavnen har forbindelse til Paris via A1 motorvejen, og den offentlige transport tilbyder også nem adgang til byens centrum. Der findes Air France lufthavnsbusser, højhastighedstog og taxier, som transporterer passagerer til alle distrikterne omkring det centrale Paris, såsom Opéra Garnier, Le Louvre, Rive Gauche, Montparnasse og Montmartre, hvor man blandt andet kan opleve den spektakulære Sacre-Coeur. 

Du kan finde flere informationer om Paris lufthavn, og se afgangs- og ankomsttider på lufthavnens egen hjemmeside. Lufthavnens officielle navn er Aéroport Paris Charles de Gaulle og lufthavnskoden er CDG.

Billeje 

Billeje i Paris Roissy Charles de Gaulle lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten til hovedstaden selv eller til andre steder i Frankrig. Bestiller du en pakkerejse til Paris inkl. fly, hotel, vil du automatisk blive tilbudt en billige lejebil elelr transfer i bookingforløbet. I lufthavnen kan du bestille biludlejning fra de kendte billeje selskaber som f.eks. Hertz, Avis og Eurpecar. Læs mere om billig billeje når du rejser med Escapeaway.

 

Bestil en billig rejse til Paris online

Paris er en helt fantastisk by, som virkelig skiller sig ud. Her finder man spektakulære kirker og storslåede bygninger i næsten hvert eneste hjørne, hvoraf mange er koncentreret omkring bredderne af floden Seine. Turister kan tage en slentretur langs Champs-Élysées, og nyde malerierne på det verdensberømte Louvre museum, eller tage en elevator til toppen af Eiffeltårnet, hvor udsigten over byen er ganske fortryllende.

Byen ligger i det nordlige Frankrig i regionen Ile-de-France, og fra lufthavnen er der også nem adgang til Disneyland Paris og de mange omkringliggende byer og forstæder. Blandt højdepunkterne i Paris er La Défense, St. Denis og Versailles, hvor Château de Versailles er blandt de mest storslåede paladser i verden. Der er rige muligheder for hoteller og lejligheder i Paris, også i og omkring lufthavnen. I selve byen er der stor efterspørgsel på hotelværelser med udsigt over Seinen, ligesom mange gerne vil have udsigt til Eiffeltårnet, om end det bare kan anes i horisonten.

Det er ikke svært at finde billige flybilletter til Paris. Charles de Gaulle lufthavnen er perfekt placeret til at byde besøgende velkommen til den fornemme franske hovedstad. Lufthavnen tager også imod mange forretningsrejsende, så lufthavnen er travl det meste af tiden, og flybilletter er som regel dyrest i weekender og ferieperioder. Man kan finde billige flybilletter til Paris, hvis man planlægger sin rejse midt i ugen, med mindre man rejser i vintersæsonen, hvor det generelt er muligt at finde billige flybilletter. I forårssæsonen er flybilletterne stadig forholdsvis billige, og man kan således nyde det dejlige vejr som denne sæson ofte byder på. Når du søger efter rejser til Paris skal du være opmærksom på at de informationer du finder her på siden er vejledende og med forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuelle informationer om flyselskaber, lufthavne m.v. som du finder i søgemaskinen når du bestiller din rejse.

Bestil en billig rejse til Paris online

>> Læs mere om lufthavne