Hideaways og boutique-hoteller i Paris

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Paris lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Paris når ferien skal have et ekstra krydderi.

Paris, kærlighedens by, byernes by, Paname… Kært barn har mange navne! Frankrigs hovedstad menes at være den mest besøgte by i verden, og har man først været på en rejse til Paris, ved man hvorfor. 

Kunstnere, forfattere og andre kreative sjæle rejser til Paris fra hele verden for at opleve byens museer, cafeer og boulevarder. Par valfarter til byen for at blive forlovede, og ingen anden by byder på en mere romantisk baggrund.

Paris er et af verdens mest populære rejsemål, og byen ligger år efter år på listen over turisters foretrukne destinationer. Placeringen i Europas hjerte gør Paris nemt tilgængelig både fra nord, syd øst og vest i Europa. Mange tager til Paris for en enkelt weekend eller et par romantiske dage i foråret. Byen er godt forbundet med fly fra flere danske lufthavne.Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Paris være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et hotel i Paris for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hideaways i Paris