Luksusferie Paris

Var det noget med luksusferier til Paris til konkurrencedygtige priser? Med en luksusrejse fra Escapeaway kommer du afsted på en ferie, hvor der absolut intet mangler. Vores håndplukkede og nøje udvalgte hoteller garanterer dig alt, hvad hjertet begærer, og det er akkurat sådan, vi synes, en ægte luksusferie skal være. Vil du ikke gå ned på hverken velvære, afslapning eller eksklusivitet, når du rejser, er det en af vores luksusrejser, du skal have fingrene i. Vi står helt og holdent inde for alle de hoteller, vi tilbyder, og vi plejer at sige, at du på vores side udelukkende finder hoteller, som vi selv kunne tænke os at bo på under vores egen ferie.

Når det er luksus, der skal være omdrejningspunktet for din næste ferie, vil en oplagt destination være skønne Paris. Den franske hovedstad er på mange måder en fortryllende by at holde ferie i, og hvis du planlægger en rejse med din partner, er byen ligeledes oplagt at vælge som destination, da den er fyldt med idyl og romantiske oplevelser. Her hos Escapeaway tilbyder vi mange forskellige luksushoteller i Paris, hvor placeringen viser byen fra sin bedste side, hvor servicen altid er helt i top, og hvor du har mulighed for at nyde forskellige lækre franske specialiteter.

En luksusrejse til Paris kan være sprængfyldt med oplevelser. Byen er generelt med helt fremme, hvad angår kunst, arkitektur og mode, og du vil derfor langtfra komme til at kede dig under dit ophold. Besøg eventuelt den hvide Sacre Coeur-kirke, hvor du kan nyde Paris fra toppen af byen. Her er der en vidunderlig udsigt, så langt øjet rækker. Du kan også lægge vejen forbi Picasso-museet, hvor du kan opleve en af verdens største Picasso-samlinger. Derudover bør du besøge Moulin Rouge, hvor du kan opleve et ægte fransk can can-show. Her har du ligeledes mulighed for at få en udsøgt smagsoplevelse, hvis sulten skal stilles, inden showet går i gang. Når nu du er i Paris, er det desuden oplagt at tage en tur op i Eiffeltårnet, hvor du får en unik udsigt.

Sådan finder du et luksushotel i Paris

Med vores søgemaskine bliver det ikke meget nemmere at finde og booke din luksusrejse og dit luksushotel i Paris. Vi har samlet alle de bedste hoteller for dig, så det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste dine specifikke ønsker til din ferie, og derefter præsenterer søgemaskinen en række muligheder for dig. Vi garanterer høj fleksibilitet og gode priser – og så har vi gjort hele processen så nem for dig som overhovedet muligt.

Når du skal afsted til Paris, har du mulighed for at flyve fra København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamborg. De mange valgmuligheder giver dig stor fleksibilitet, så du helt selv kan bestemme, hvad der passer bedst for dig. Desuden benytter vi os af rutefly, hvilket er din garanti for endnu højere fleksibilitet, idet du har mulighed for at rejse til og fra din destination på skæve rejsetidspunkter. 

Paris er en oplagt destination til dig, der leder efter en storbyferie i særklasse, og med en af vores luksusrejser kan du være sikker på, at du ikke kommer til at mangle det mindste under din ferie.

>> Læs om pakkerejser til Paris
>> Læs om luksushoteller i Frankrig

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Paris