Pakkerejser til Paris

Paris er den perfekte rejsedestination, uanset om du er alene, med familien eller sammen med kæresten. Byen er fuld af liv og stemning, og det er derfor også et af de steder, som de fleste har på ønskelisten, når de skal afsted på ferie. Går din ferie i år mod den skønne franske hovedstad Paris, kan du her hos Escapeaway finde pakkerejser, der lader dig nyde byen i fulde drag. Vores pakkerejser til Paris inkluderer alt, hvad du har brug for, når du skal afsted. Både fly til og fra destinationen og overnatning er med i pakken. Vil du gerne have muligheden for at køre rundt i bil, kan du også få inkluderet billeje i din pakkerejse. Vælger du at rejse til Paris med en pakkerejse, vil du også være sikret af den danske Rejsegaranti.

Når du vælger at rejse med en pakkerejse, bliver det hele arrangeret hjemmefra, hvilket giver dig en nem og bekvem rejse, da du ikke skal bekymre dig om mere, når først du er taget af sted mod de varmere himmelstrøg. Vores pakkerejser er grundigt sammensat, og du er derfor garanteret en høj kvalitet. Det ses også på de hoteller, som du kan vælge imellem, da de alle lever op til en vis standard og har fokus på at indfange den parisiske stemning. For at gøre din rejse så fleksibel som muligt har vi valgt at flyve med rutefly, hvilket tillader dig at rejse på skæve rejsedage og selv bestemme din rejselængde.

De fleste forbinder Paris med kærlighed, og det er bestemt ikke en overdrivelse. Byens stemning er helt unik, og det er noget, som alle bør opleve mindst én gang i livet. Samtlige, der besøger byen, bliver fuldkommen betaget af dens charme og atmosfære, og det er derfor et sted, som mange år efter år vender tilbage til. Byen byder på masser af kultur, arkitektur, kunst, shopping, smukke gader og selvfølgelig det franske køkken. Paris er en af de byer, der er svær at opleve på blot én enkelt dag, da der findes så mange seværdigheder og smukke gader, som du bare ikke må gå glip af. Tag endelig ikke fra byen, før du har besøgt Eiffeltårnet – selvom det er en turistkliche, er det en af de ting, som du bliver nødt til at opleve.

>> Læs meget mere om det spændende udvalg af rejser til Paris i Frankrig med Escapeaway

Hvordan finder du en billig pakkerejse?

Her hos Escapeaway er det nemt at finde frem til den pakkerejse, der passer til dig og dine ønsker. Det eneste, du skal gøre, er at skrive dine ønsker og informationer ind i vores søgemaskine, og på et øjeblik vil alle de bedste resultater, der matcher din søgning på fly og overnatning, dukke op. Hvis du ikke har andre ønsker, end at din rejse skal være billig, kan du altid tjekke vores lavpriskalender ud. Når du rejser til Paris, kan du flyve fra alle de populære lufthavne København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg, og når du lander, vil du som oftest lande i Aéroport Paris-Charles de Gaulle, der kun ligger 30 km fra centrum af Paris.

>> Se også vores populære luksusrejser til Paris

Kort over Paris

Populære hoteller i Paris

Frankrig, Île-de-France, Paris
8,9
Meget godt
5697 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Île-de-France, Paris
8,8
Meget godt
1058 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 2 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Île-de-France, Paris
8,8
Meget godt
1953 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi