Weekendrejser til Paris  

Paris ligger blot en ganske kort flyvetur fra Danmark, og byen egner sig derfor særdeles godt til en forlænget weekendtur, hvor der helst ikke må gå for meget tid med transport til og fra destinationen. Book en weekendrejse til Paris i dag og bo på udvalgte hoteller med gode anmeldelser i byernes by!

En rejse til Frankrig kan være mange ting - vin, bjerge, ski, krigsminder og meget andet eventyrligt - men har du stadig ikke haft fornøjelsen af at besøge Paris, må det bestemt siges at være på høje tid, da de færreste bliver skuffet efter et besøg i den franske hovedstad.

Uanset om du planlægger en romantisk kærestetur eller en shoppingtur med veninderne, er Paris et oplagt rejsemål, da byen byder på oplevelser for enhver smag. Gå eventuelt en tur langs Seinen, og oplev den autentiske stemning i byen med floden som udsigt, eller nyd en croissant og en caffe latte på en af de mange fortovscafeer. For de fleste er en forlænget weekend passende med tid til at blive forelsket i smukke Paris, hvor der venter unikke oplevelser på hvert et gadehjørne.

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte hoteller i Paris med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti. Vi søger efter flybilletter til alle Paris' lufthavne, herunder de to store Orly og Charles de Gaulle, og den mindre Beauvais Tille. Du kan også vælge at booke en weekendtur til Paris, hvor du kun bestiller hotellet hos os, og selv sørger for transporten. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs også om luksushoteller i Paris her

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Paris

Populære hoteller i Paris

Frankrig, Île-de-France, Paris
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Île-de-France, Paris
  • Nærmeste lufthavn: 3 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Île-de-France, Paris
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Tag på forlænget weekend i Paris, og fyld kufferten med minder

Paris bugner med oplevelser og seværdigheder, og Eiffeltårnet hører naturligvis til blandt dem, du bestemt ikke må gå glip af, når du er taget på en forlænget weekend til Paris. Eiffeltårnet er en helt fantastisk måde at opleve byen på, da du befinder dig i 300 meters højde med den smukkeste udsigt, så langt øjet rækker. Herudover er det oplagt at besøge Notre Dame-katedralen med de mange mosaikvinduer, tårne og spir, og ydermere finder du en lang række spændende museer i byen. Oplev blandt andet udstillinger om forfatteren Balzac, lær om parfumens lange historie, følg Picassos udvikling på tætteste hold, eller se Mona Lisas smil på Louvre. Paris byder med andre ord på mange unikke oplevelser, som du kun finder i den franske hovedstad. 

Er du glad for fodbold, er det ligeledes oplagt at tage et smut forbi det kendte fodboldstadion i byen, Stade de France, hvor landet vandt VM tilbage i 1998. Hvis du er heldig, har du også mulighed for at opleve en kamp blive spillet på stadionet, hvor du kan opleve en af de franske legender i angreb.

Find billige priser på en weekendrejse til Paris 

Kunne du godt tænke dig en forlænget weekend til Paris, er vores søgemaskine et godt sted at starte. Her får du nemlig mulighed for selv at sammensætte din weekendrejse til Paris, og du finder en lang række tilbud på attraktive luksushoteller og rutefly. Vælg selv, hvilken lufthavn dit fly skal afgå fra, og indtast derudover dine øvrige ønsker til din ferie med hensyn til datoer og antal personer. Herefter vil søgemaskinen præsentere dig for en række muligheder, som matcher dine præferencer.

Der er ingen tvivl om, at Paris er en af Europas mest romantiske byer, og byen byder på både gåture i hyggelige gader, shopping, cafebesøg og meget, meget mere. Herudover skal det nævnes, at det er fuldstændig underordnet, hvornår på året du vælger at besøge Paris, da byen er fantastisk og har masser at byde på alle årets dage. Paris er derfor en oplagt mulighed, hvis du trænger til et afbræk fra hverdagen i løbet af foråret, eller når sommerferien lige er forbi.

>> Læs også om pakkerejser til Paris
>> Mere om storbyferie her