Rejser til Borgo

Borgo er en indtagende lille landsby, der befinder sig ca. 15 km syd for Bastia. Byen med de små snævre gyder og de høje huse ligger højt på et klipperigt forbjerg, så her er udsigt over både havet og det indre land, ja på klare dage kan man se de toscanske øer som fx Elba herfra.

Borgo (eller U Borgu, som den hedder på korsikansk) er en indtagende lille landsby, der befinder sig ca. 15 km syd for Bastia. Byen med de små snævre gyder og de høje huse ligger højt på et klipperigt forbjerg, så her er udsigt over både havet og det indre land, ja på klare dage kan man se de toscanske øer som fx Elba herfra.

Men langt de fleste rejser nu hverken til Borgo for de maleriske stræder eller udsigten fra landsbyen. Det er først og fremmest havet og de 10 km lange sandstrande ved Lido de la Marana, som lokker folk til fra nær og fjern. Det store strandområde er naturbeskyttet og byder på righoldige muligheder for gåture og for at finde sin egen lille vig, hvor man kan nyde solen og havet.

Borgo er en destination på Korsika, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Borgo. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Borgo, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre spændende rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Billige rejser til Ajaccio

Bestil billige rejser til Borgo online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Borgo. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Borgo. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Borgo - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Borgo. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Borgo