Rejser til Lama

Den lille landsby Lama er på mange måder typisk for de korsikanske bjergbyer, der har ligeså megen historie og stemning i lasten, som de har få indbyggere efter årtiers affolkning. Men Lama har en mere spændende baggrund end så mange andre, og så ligger den i behagelig afstand fra havet.

Landsbyens ældste huse går tilbage til Middelalderen, blandt andet det gamle vagttårn, som på korsikansk hedder A Torra. Gennem århundrederne er flere andre bygninger kommet til, ikke mindst de mange store huse, som de rige oliefabrikanter lod opføre i 1700-tallet. Man værner nidkært om byens maleriske præg, som ikke bliver mindre af de mange blomster, der gør at den kaldes Korsikas mest blomsterrige by.

Lama er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til landsbyen Lama på det nordlige Korsika. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Lama, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser på programmet, f.eks.:

>> Billige rejser til Aléria
>> Billige rejser til Calvi

Filmfestival og internet i byen

I modsætning til så mange andre landsbyer længere inde i landet, som ofte virker næsten uddøde, gør man i Lama noget for at holde fanen højt, således arrangeres her hvert år i august en filmfestival med forevisninger under åben himmel. Også byens turistkontor er usædvanlig aktivt og desuden det eneste sted i byen, du vil kunne få adgang til internettet. 

Vandring og byens øvrige fortrin

Hvis du vil kombinere et afslappende ophold med raske vandreture, er der gode muligheder i Lama, for der er mange vandrestier i området med udgangspunkt i byen. Her er forskellige længder og sværhedsgrader, og flere steder finder du kilder, hvis vand du roligt kan drikke. I Lama finder du også tennisbaner, to restauranter og et svømmebassin med tilhørende liggestole og parasoller, men ingen dagligvarebutikker (kun lidt udsalg af "typiske produkter").

Lama er ikke stor, men det er en sand fornøjelse at slentre rundt i gaderne og opdage de mange pudsige arkitektoniske detaljer, og dens tilbagelænede stemning er milevidt fra, hvad du finder i populære byer som Calvi og Saint-Laurent. Og gudskelov for det!

Bestil billige rejser til Lama online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Lama. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Lama. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Lama - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Lama. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Lama