Rejser til Macinaggio

Macinaggio ligger næsten yderst på Cap Corse, halvøen på toppen af Korsika. Når man rejser til Macinaggio kommer man tæt på både hav, strand, bjerge og storbyen Bastia.

Området er et sandt vandreparadis, som rummer alt det Korsika er så kendt for i form af gamle bjerglandsbyer, genovesiske udkigstårne, lav maki og klippekyster med nogle små idylliske strande. Denne hyggelige lille havby, som ligger en god times kørsel nord for Bastia, er med andre ord det perfekte rejsemål for dig, som vil opleve øens berømte uberørte natur fra en base med alle bekvemmeligheder.

Den lille havneby blev oprindeligt etableres i det 17. århundrede af genovenserne til udskibning af olivenolie og vin til Italien. I dag er der stadig masser af liv i havnen, men det er næsten udelukkende lystbåde, som ligger og vugger i det krystalklare vand.

Macinaggio er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Macinaggio. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Macinaggio, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Læs også om rejser til Ajaccio

Stemningsfuld havneby på naturskøn halvø

De fleste, som tager en tur ud på Cap Corse, tager blot den 120 km lange tur langs kysten op ad den ene side af halvøen og ned ad den anden. Når du rejser til Macinaggio, får du dog et ideelt udgangspunkt for også at vove dig op i baglandet for at besøge de charmerende landsbyer. På grund af bjergene er der kun få muligheder for at krydse helt på tværs af Cap Corse, men det er ikke desto mindre værd at opleve de små vinproducerende bjerglandsbyer.

Østsiden af Cap Corse, hvor Macinaggio ligger, er landskabsmæssig mindre rå end vestkysten, hvor klipperne når helt ud i havet. Et par kilometer nord for Macinaggio finder du derimod et område, Site Naturel de la Capandula, hvor du kan få en dukkert i det krystalklare hav. Området kan ikke nås i bil, men til gengæld kan du følge en tydelig sti, Le Sentier des Douaniers, som tidligere blev brugt af grænsevagter. Efter en vandretur uden ret mange muligheder for at finde skygge er det dejligt med en svalende dukkert. Macinaggio kan dog trods de nærliggende bademuligheder ikke kaldes for en egentlig badeby. Centrum for livet i byen er derimod den forholdsvis store, moderne marina, hvor du finder de fleste af byens restauranter. 

Kører du en tur rundt langs kysten af Cap Corse, kan du heller ikke undgå at lægge mærke til de mange genovesiske tårne. De vidner om tiden, hvor korsikanerne levede med en kontant trussel om piratangreb. Tour de Seneque, der står højt over Col de Saint-Lucie nær Pino på vestkysten, er et af de mest kendte - primært på grund af de flotte udsigter derfra. Du kan nemt få det meste af ferien til at gå med at udforske den halvøens små kystbyer, bjerglandsbyer og vandrestier. Hvis du ønsker og har en lejebil til rådighed (hvilket er noget nær et must), har du fra Macinaggio dog også mange af det nordlige Korsikas andre, større byer og seværdigheder indenfor din rækkevidde. Forvent dog ikke at nå omkring på hele øen i løbet af en dagsudflugt, da køretider på Korsika på grund af de ofte kringlede bjergveje er længere end det måske umiddelbart ser ud til på kortet.

Bestil billige rejser til Macinaggio online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Macinaggio. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Macinaggio. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Macinaggio - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Macinaggio. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Macinaggio