Rejser til Porticcio

Søger du en skøn badeferie med stor, dejlig sandstrand og stille omgivelser på Korsika, er Porticcio et udmærket valg. Her findes alle muligheder for at gå ned i tempo og slappe af, samt nyde godt af Korsikas eksotiske natur og ro. Book din rejse til Porticcio med Escapeaway i dag!

Porticcio er en klassisk badeby på den sydvestlige del af Korsika, der især er blevet populær på grund af sine smukke sandstrande, det behagelige klima året rundt og mange gode spisesteder, som gør den til et ideelt rejsemål for en strand- og badeferie på den franske ferieø.

Lige bag stranden finder du en bred vifte af restauranter, cafeer, barer og butikker, hvor du kan forsyne dig til en lang og afslappende dag på stranden - og badebyen ligger kun 20 kilometer sydøst for den større by Ajaccio, hvor du har adgang til en lang række faciliteter og seværdigheder.

Velkommen til Frankrig med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Porticcio og andre rejsemål på Korsika hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Som altid kan du når du rejse med Escapeaway selv bestemme om du vil booke en pakkerejse eller blot dit hotelophold. I søgemaskinen finder du aktuelle informationer om flyselskaber og afgange og du kan som altid rejse i nøjagtig det antal dage som du ønsker da vi tilbyder valgfri rejselængde og afrejsedage på alle rejsemål.

Vælg først om du vil rejse til Porticcio fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vi de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Porticcio med gode anmeldelser som passer dig. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs også om rejser til Porto-Vecchio her
>> Se alle vores luksushoteller på Korsika her

Hoteller i Porticcio

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til området omkring Porticcio på Korsika har jeg her samlet lidt information og fakta om destinationen. Hos Escapeaway skriver vi rejseguider på bloggen, og her kan du altid finde mere inspiration til din ferie i Frankring og andre landet i programmet. Vi skriver bla. om erfaringer fra egne rejser og om emner som f.eks. vejret når du rejser, naturen og de mange strande, øens historie og kulturliv, om maden, udflugter og seværdigheder og meget mere...

Strande

Der er flere gode strande i Porticcio. Byens hovedstrand er den lange sandstrand Plage de la Viva, der er en - normalt - velbesøgt og livlig strand med mange strand- og vandsports-aktiviteter, mens Plage d´Agosta, beliggende inden for en kort afstand mod syd, også er en lang sandstrand, der desuden byder på gode parkeringsmuligheder, hvis du ankommer i lejebil. 

Hvis du ikke har noget imod at bevæge dig lidt længere væk fra Porticcio, er der flere andre strande at vælge imellem. Et eksempel er gruppen af strande beliggende på hovedlandet mellem Pointe de Porticcio og Pointe de Vescu.

Hvordan kommer du til og fra Porticcio?

Porticcio er let tilgængelig med offentlig transport.  Faktisk ligger byen kun omkring femten kilometer fra Ajaccio lufthavn.

Fra Porticcio kan du også tage en båd til centrum af Ajaccio. Turen varer ca. 20 minutter med to afgange om dagen (en om morgenen og en om aftenen).

Porticcio er også forbundet med Ajaccio med en buslinje, der ligeledes har afgange to gange om dagen.

Historie

Porticcio skylder sin eksistens til bjerglandsbyen Grosseto-Prugna. Som i mange andre kystområder på Korsika levede de oprindelige indbyggere i Porticcio nemlig i bjergene (i Porticcios tilfælde var det så Grosseto Prugna).

Herfra tog de til kysten med deres dyr for at lade dem græsse i de frodige områder ved havet, hvor klimaet om vinteren var meget mildere. Siden opstod byen Porticcio, der i dag har omkring 2000 indbyggere og er blevet en populær badeby.

Seværdigheder

Porticcio er primært en bade- og ferieby, som egner sig til en ferie med fokus på afslapning, sol, badning og masser af god mad, og ikke et sted, hvor du finder en lang række af store seværdigheder.

Der er dog et par interessante historiske og kulturelle seværdigheder i området omkring byen, herunder Genova-tårnet Capitello fra det 16. århundrede, beliggende ved bredden af floden Prunelli; Frasso-tårnet, der også er fra det 16. århundrede; og den romersk ebygning, som udgør Saint Cesaire-kirken i centrum af landsbyen Grosseto-Prugna.

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Andre links